Igaz hogy VV Béci már megnyerte a Való Világot? Lent a többi.
2011. febr. 16. 12:03
1/14 anonim válasza:
Én ezt itt teljes mértékben elhiszem. Az más kérdés,, hogy ha eztt kiszivárogtatták, módosulhat a végleges verzió, hogy mossák kezeiket.
Ez érvényes az X-faktorra, meg az összes szavazós műsorra is!
3/14 anonim válasza:
Az biztos, hogy manipulálja az klub a szavazatokat, meg odabenn a játékosokat is instrukciókkal látja el, de azért szerintem nem ilyen szinten, nem mindenben. Azt is el tudom képzelni, hogy eldöntötték, hogy Béci fog nyerni (amit én nagyon nem szeretnék egyébként).
4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem megváltoztatják a forgatókönyvet, mivel kiderült.
2011. febr. 16. 12:26
5/14 anonim válasza:
Szerintem nem igaz ez a mese így ahogy le van írva. Biztos, hogy manipulálva van a műsor, de nem ilyen formában, és azt sem hiszem, hogy egy belső ember akarná lejáratni a helyet ahol dolgozik. Több helyen kilóg a lóláb. Ami a legjobban szemet szúrt, hogy itt azt írta, hogy Balázs ebben nem akart részt venni, és a kihívás óta nem vezetett műsort. Na ez egyáltalán nem igaz, mert pénteken bizony ő volt a műsorvezető. Úgyhogy így akár a többi is lehet hazugság. Ha valaki így le akarja járatni a műsort, legalább gondosan figyeljen a részletekre.
6/14 anonim válasza:
(27/F) Az emberek nagyon naívak és hülyék tudnak lenni. A kereskedelmi tévétársaságok már régóta tudják a módját, hogy hogyan lehet manipulálni a nézőket. Szerintem itt-ott ez még tananyag is. Még ha mi páran tudjuk, vagy inkább sejtjük, hogy egy csalás az egész, úgyis lesz sok ember, aki erre azt mondja, hogy "dehogy csalás, csak irigy vagy, mert ő ott van és te nem" és "te vagy a hülye mert összeesküvés elméleteket gyártassz." Én igazából leszarom, ki nyeri meg. Egy-két év múlva már a kutya se fog velük foglalkozni.
7/14 anonim válasza:
El ne higgyétek már tele van abszurd dolgokkal az írás
Itt GYK-n is millió ilyen kitalált lejárató írás volt már.
Csak most valami fogyatékos minden fórumra belinkeli hogy hitelesebbnek tűnjön.
9/14 anonim válasza:
27/F! Szerintem te is olyan agyi szinten vagy, mint az aki ezt megírta. Csak bele kell gondolni józan paraszti ésszel, és rájössz, hogy ez egy baromság! Persze attól még tudjuk, hogy irányítják őket, manipulálva van az egész, de nem megrendezett, mert a kettő nem ugyanaz. Ha Olivér ment volna vissza, akkor szerintem még több ilyen hülyeséget olvasgathatnánk, hetekig az terjengett róla, hogy ő a beépített ember. Ez most megdőlt, és rászálltak Bécire. Szóval elég átlátcó. Mindig mindegyik szavazós műsorról összeesküvés elméleteket szövögetnek, én nem hiszek egyiknek sem. Ha nem ő nyeri, akkor ráfogják arra, hogy megváltoztatták, mert kiszivárgott, ha megnyeri, akkor verik a mellüket, hogy megmondták. Ennyire azért nem hülye a csatorna, hogy folytonosan kiszivárognak a belső titkok! Gondolkozzatok már! Majd lesz ahogy lesz, felesleges ezen rágódni.
10/14 anonim válasza:
(27/F) Talán baromság talán nem az. De mint mondtam, én leszarom, ki nyer, mert nem nézem. Csak a véleményem osztottam meg. Ha ez téged felháborít, hát azt is leszarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!