Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Akik Olit szerették, segíteni...

Akik Olit szerették, segíteni fogják Alekot?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésem, igazából nem tudom miért... Szóval, akik nem örülnek Béci visszamenetelének, ha Alek fog párbajozni, segítik? Én hányok a rácz tesóktól, Bécit még csak.csak elviselném, mert annyi, hogy uncsi, de a tesója... Vinnyog, és olyan gusztustalan nézése van...

A moderátoroknak: Igen, szeretném tudni, hogy szavaznak-e majd Alekra... Tök normális kérdés.

2011. febr. 13. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
én szavazok majd remélem hogy alek nyeri meg a vvt
2011. febr. 13. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Remélem, bár szerintem a többség nem. Először is mert, ha Olit bírták és Alekot nem, akkor csak Oli kedvéért nem fognak rá szavazni, aztán másodszor mert mire Alek párbajra kerül, addigra alábbhagy ez a nagy csalódottság, hogy Oli kiesett...

Nekem Alek a kedvencem, és remélem megnyeri, mert a tesók tényleg nagyképűek, Bécit bírom kicsit, de Gigi..áhh.

Rájuk kell nézni, látszik a szemükön, hogy hazudnak.

2011. febr. 13. 22:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, utolsó... de ha pl. az egyik tesóval menne ki Alek, sztem előjönne a csalódottság, és az Oli rajongók szavaznának a barátjára.
2011. febr. 13. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Én eleve Aleknak drukkolok, ezek után még inkább. A Ráczoktól kész vagyok. Bécivel eddig nem volt különösebb bajom, unalmas, de más nem, csak Gigi volt nagyon ellenszenves, de mostmár csatlakozott mellé a tesókája is, mert nagyon nem szeretem ezt a nagyképűséget amit művel.
2011. febr. 13. 22:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is eleve Alekot bírom,de Olit is kedveltem...
2011. febr. 13. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mostantól teljes mértékben Alekot fogom támogatni. A műsort jó darabig nem nézem most, az tuti, de ha hallom, hogy Alekosz párbajozik, szavazni fogok. Neki kell nyernie, nincs mese.
2011. febr. 14. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont most kampányol Alek mellett a chatszobában.
2011. febr. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!