Ebben a Szerelem rabjaiban ti mit szerettek?
Figyelt kérdés
Nem nézem ezt a sorozatot hál istennek, de volt már h belepillantottam, és állandóan azt láttam h van egy vén p.na aki b.szni akar. :D Olyan értelmetlen sorozatnak tűnik, rossz színészekkel hogy hihetetlen. A szőke banyát meg ha meglátom a tvben már kapcsolom is át. A Huán meg undorító, a szőke csaj is azzal a fekete szemöldökkel, és bocs, de ezt kikellett írnom magamból. Ha valaki felvilágosítna e sorozat értelméről, azt megköszönném:D2011. márc. 29. 16:05
1/6 anonim válasza:
Biztos van akinek tetszik, de én rosszul vagyok tőle. szerintem semmi élvezhető nincs benne...:)
2/6 anonim válasza:
Ugyanolyan egyébként, mint a többi.. Szóval vagy nem nézel egy sorozatot se, vagy nem tudom.: D
3/6 A kérdező kommentje:
nem olyan, néztem én, néha néha követem a Mindörökké szerelmet, meg a Rubí volt nagy kedvencem ... de ezzzz ... alapból aza vén banya aki idegesít, és komolyan ahányszor odakapcsolok, állandóan azt látom h d.gna mindenkivel! :D
2011. márc. 30. 22:43
4/6 anonim válasza:
Rubí nem akart d.gni mindenkivel?
5/6 A kérdező kommentje:
de abba legalább nem egy vén p.na volt. meg ez olyan értelmetlen sorozat, kb mint a natalia oreiros 'te vagy az életem'
2011. ápr. 3. 02:09
6/6 anonim válasza:
Most választ akarsz vagy veszekedni!? Ők csak a választ írják és te csak veszekedsz mindenkivel! Amúgy nem tom mit utálsz benne d nem is akarom tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!