Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szerettek vv Evaban?

Mit szerettek vv Evaban?

Figyelt kérdés
olyan rusnya smink nelkul hogy csak tiszta ragya a pofaja
2011. ápr. 10. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Hát nem tudom de ez felb*sz hogy egy nap 10x lenepraforgózza Anikót, bezzeg amikor kérdezik akkor nem teszi fel a kezét, csak amikor direkt rákérdeznek hogy "Éva mit gondolsz erről".Mellesleg megnézzük Anikót mindig azok estek ki kb. mellőle akivel éppen jóba volt, mit csináljon szerencsétlen, üljön be a sarokba?
2011. ápr. 10. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
ELOLVASTAD egyaltalan a kerdest?
2011. ápr. 10. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

kimondja ha nem tetszik neki valaki/valami

és az is hogy szórakozni ment oda.én is részeg lennék minden nap ha ott lennék.

2011. ápr. 10. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

már ezek után semmit, egy héttel ezelőtt még ő volt a kedvenceim közt, de amit elkezdett "szervezkedni" Anikó ellen hát qrvára megutáltam, szánalmas amit művel, és ahogy fél az Anitól h párbajozni kell vele..pff

képmutató ez a nő,remélem nem nyeri meg ő sem és Alekosz sem a játékot,és Béci fogja megnyerni az egészet !!!!

2011. ápr. 10. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ELOLVASTAM a kérdést, csak hogy a kérdés környezet provokáló mivel úgy kérdezted mintha semmi jó nem lenne benne, ezt a kérdésed alatt lévő sor is alátámasztja, ezért merészkedtem beszállni a szidásba, de én kérek elnézést:D
2011. ápr. 10. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

hát ha neked az a mérvadó, hogy bírsz-e valakit, hogy rusnya smink nélkül, akkor gratulálok, kibszott hülye ember lehetsz.

a hülye kérdésedre válaszolva: azt hogy felvállalja magát.

2011. ápr. 10. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Őszinte, és nem olyan napraforgó, mint Anikó. Éva mindig megmondja a véleményét, míg a többiek csak lapítanak.
2011. ápr. 10. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Semmit!Meghogy ami a szivemn az a szajan?Akkor minek sugdolozik Alkesszel?Remelem Beci kiviszi a kerdojelt....es kint hagyja.
2011. ápr. 11. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Te tényleg azalapján döntöd el valakiről, hogy csíped-e, hogy hogy néz ki smink nélkül? Én is csak gratulálni tudok. Egyébként azt szeretem benne, hogy nem játsza meg magát, őszinte és felvállalja a hibáit.
2011. máj. 2. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!