Alekosz nyerje meg az egészet és ne Béci?
Én nem tartom egyiket se jónak. Egyiknek se drukkolok..és akár hiszitek akár nem..én nem szoktam nézni
2011. febr. 12. 23:00
12/41 A kérdező kommentje:
Miért? Mert értelmes, szórakoztató, egyedi, sosem közönséges,nem erőltetett, nem beképzelt, hatalmas egyéniség... Nekem ezért ő a number1. A Rácz-testvérek pedig: Gigi nekem álszent, egy az olcsó nők közül, Béci bamba, és semmivel nem tűnik ki...
Alekosz undorito,utalom az ilyen ferfit aki nem veszi eszre hogy a csajok nem birjak.Mar nem lehet nagy beszolasokat hallani tole,o volt Oli szolgaja,elveztem ahogy kullogott utana allandoan,egyebkent Oli baratja azt nyilatkozta hogy a kinti eletben Oliver ra se fog sz*rni.
2011. febr. 12. 23:15
Alekosz 2 Béci ellen is nyerne mert ilyen embert nem sűrűn látni az életben.
Én kimondottan szeretem hallgatni a monológjait és nincs olyan nap hogy ne lenne egy jó beszólása
2011. febr. 12. 23:19
Alekosz csak próbál értelmesnek látszani, miközben baromságokat beszél. Akinek ez tetszik, az az illető saját szegénységi bizonyítványa, tudom sajnálni. Az is visszataszító, ahogy a nőkkel bánik. Érző lények, nem pedig tárgyak!
Nem tartom Bécit potenciális nyertesnek, de inkább rá szavaznék, mint Alekoszra. Béci legalább nem próbál intelligensebbnek látszani annál, mint amilyen. És őszinte, még Olivér ravaszkodásainak sem tudott bedőlni.
De persze, ha ez kell a magyar társadalomnak, hát tessék Alekosz szintjére csökkenni. Bár amilyen szintű népbutítás folyik itt, lehet, hogy Alekosz szintjére lassan már emelkedni kell...?
2011. febr. 12. 23:29
16/41 A kérdező kommentje:
utolsó! Miért, szerinted ki értelmes Alekon kívül a villában? Igenis, megnéznék én bármilyen 8 általánost végzettet, aki pl. ilyen szavakat használ, hogy heterogén... Alek nagyon sokszor jól lát dolgokat, választékosan beszél, az, hogy mindent túlmagyaráz, az egy dolog, de van eleje, vége, értelme... És ha megkérhetlek így ismeretlenül ne alegáld le az én és Alek rajongók színvonalát, mert ezzel csak a saját színvonalad mélységét támasztod alá....
Alekosz csak próbál okoskodni, olyan mintha betanult szövegeket mondogatna sokszor, és magát ismételgeti. Nem egy alkalom volt mikor csűrte csavarta a mondandóját és a végén azt sem tudtuk, hogy mit akart közölni...:D
2011. febr. 12. 23:38
Igen? Feltűnt, hogy most pontosan azt csináltad, amit te magad is - állítólag - elítélsz?
Ismerhet szavakat. De ahhoz, hogy jól is használja őket, nem elég ismernie a helyes hangsort. Attól, hogy ismer kacifántos szavakat, még nem lesz értelmes valaki.
Kit tartok értelmesnek? Lacit, Évát, esetleg Anikót, bár őt kevésbé.
2011. febr. 12. 23:39
Bláh... Alekosz?! Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan!
2011. febr. 13. 12:29
"Mindig,minden korulmenyek kozott",ezt a Hyppolit a lakaj"-bol vette,tehat semmi eredetiseg nincs benne...Hajra Beci!
2011. febr. 13. 13:29
Kapcsolódó kérdések: