Vv béci rajongói oldalát mért távolították el facebookról?
13:31
Ez még nagyobb baromság. És igazából nehezen hiszem el, hogy ha végiggondolod, akkor nem jössz rá erre. Ha mégis komolyan gondolod, akkor egy ostoba barom vagy. gz
Valamelyik másik válaszolónak:
Attól is függ, hogy melyik kérdést nézted. Mert kapásból van itt valahiol egy olyan kérdés is, ahol nagyjából 15 Oli szavazóra esik nyolc Béci-rajongó. Ezért oltári fasság ez a fészbúk oldalas okoskodás is.
szerintem nem hülyeség amit mondott.figyelj béci oldalán vannak 18 ezren.olivérén 6ezren.az azért nagyonnagyon lényeges különbség.így elég meglepő lenne ha olivér menne vissza.
de ha leszedik béci oldalát, akkor maradt béci másik oldala, ahol csak 4000 rajongó van.így már nem lesz annyira bundagyanús..szerintük.felháborító.
Igen, mert a facebookon van az élet.Tudod én nem vagyok fenn, de ha fent lennék se csatlakoznék holmi rajongó-oldalakon, tehát nem abból kellene leszűrni, hogy kinek van több "rajongója", főleg nem is szavazok, tehát semmi értelme az egésznek.
Ennyi a véleményem, amúgy a két kedvencem megy párbajozni.
én őrülök hogy leveték rühellem bécit az osztálytársam azt mondta hogy a testvérek beszavazósóján béci odament a szavazatokért felelős emberekhez
és azt mondta nekik aztán nehogy más kerüljön ám be!És ez biztos igaz mert az ember biztos félt a színesbőrüektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!