Vv béci rajongói oldalát mért távolították el facebookról?
Figyelt kérdés
azt amelyiken 18000 tag volt.2011. febr. 11. 21:26
1/15 anonim válasza:
jé tényleg. gondolom valakinek szúrta a szemét... kinek is? a köcsög rtl-nek. hisz hogy néz ki hogy bécinek 3x annyi rajongója van mint a többieknek, és holnap mégis Olikát paterolják majd vissza. szánalom.
2/15 anonim válasza:
Mert megjött az eszük.A többiét is kisöpörhetnék az egész szánalmas műsorral együtt.
3/15 anonim válasza:
Mit véditek annyira azt a színesbőrű majmot?
5/15 anonim válasza:
mert biztosra akarnak menni, hogy rtl animátora, oli menjen vissza.
6/15 A kérdező kommentje:
hát szerintem ez szánalmas hogy ennyire manipulálják az egész műsort..
2011. febr. 12. 10:30
7/15 anonim válasza:
Gondolom az oldal létrehozója is rájött, hogy Béci egyb arom. trolololo
8/15 anonim válasza:
Na amúgy akkor azt megmondaná valamelyik zseni, aki fain kis összeesküvés-elméleteket sző, hogy egy ilyen szaros rajongótábor eltűnése miben befolyásolná a műsor alakulását? Mert kissé erőltetettnek érzem ezt a dolgot.
9/15 anonim válasza:
nem befolyásolja te okos, hanem kicsit feltűnő, hogy ott van egy 18ezres rajongói tábor Bécinek, Olivérnek meg ehhez képest kb. 6ezer, és mégis Oli megy vissza, akkor nagyon kamu szagu a dolog, nem? de.
10/15 anonim válasza:
Végigolvastam a kurucinfót, nagyon kiru a cikk.
El is gondolkoztatott.
Jó Isten!
És én még majdnem arra vetemedtem, hogy nyomjak 1 szavazatot Olinak.
Nekem is gyanús, hogy mindenki itt is Bécire szavazna, legalább is 70 %, ahogy olvasom a válaszokat más kérdésre is.
Na kivi vagyok este mi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!