Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tűnhet el valaki facebook...

Hogy tűnhet el valaki facebookról?

Figyelt kérdés
Az egyik pillanatban még fent volt, a másikban meg már nem. Nincs fent adatlapja, törlődött az ismerőseim közül, másokat megkérdeztem, náluk sincs fent az ismerősök közül. Az ismerőseim számán is látom, hogy egyel csökkent. Ez hogy lehet? Töröltette magát a rendszerből???
2011. szept. 25. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
A normálisabbja mind így csinálja, törölteti magát.
2011. szept. 25. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, de mi ezen ilyen meglepő?
2011. szept. 25. 20:23
 3/7 A kérdező kommentje:
hát...igazából majdnem minden áldott nap posztolt valamit, meg a haverjaival is itt dumált legtöbbször, szóval nem olyan volt aki félévente egyszer felnézett, úgyhogy ezért így hirtelen...nem értem hová tűnt. meg nincs is olyan ismerősöm aki töröltette volna magát, eddig legalábbis. csak ezért kérdeztem, hogy ez most mi...hogy csak én vagyok-e letiltva, vagy ő lépett le...de ahogy hallom másoknál sincs fent, úgyhogy ő lépett.
2011. szept. 25. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Majd azért ezt is olvasd el:

[link]

Csodálkozol, hogy sokan töröltetik magukat?

2011. szept. 26. 20:03
 5/7 kdragon válasza:
ugy hogy biztos letiltott teged es az azt jelenti hogy nem lassatok egymast soha tobbe a facebookon :S de miert ilyen meglepo? :O o.O
2012. febr. 8. 15:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert nem voltunk/vagyunk olyan viszonyban, hogy le akarna tiltani szerintem...egyébként azóta újra fent van, úgyhogy igazából már mindegy is. Tárgytalan a kérdésem.
2012. febr. 16. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Van olyan is,felfüggeszti magát és olyan mint ha törölte volna magát
2014. jún. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!