én örülök neki. Olivér egy köcsög. mindenkivel. csak ha kell neki valami akkor jópofizik.
2011. febr. 6. 21:27
1/9 anonim válasza:
Én is jobban kedvelem Bécit, mert őszinte és megmondja, amit gondol. Olivér meg csak kavarja a sz**t.
Szerintem Olivér nem meri kivinni Bécit csak a szája nagy. Tuti valaki gyengébbet visz ki mondjuk Gombit.
2011. febr. 6. 21:37
2/9 anonim válasza:
én is bírom Bécit, de most képzeld el a VV-t, hogy Oli szivatásai és beszélgetései helyett Béci altató dumáját és komor fejét hallgatod/nézed... ah nem, Olinak vissza kell menni bárkit visz ki!
2011. febr. 6. 22:10
3/9 anonim válasza:
Azt hogy nézd meg még1szer a videot
azt mondta hogy az az érzése hogy Béci jön vissza nem azt hogy őt várja
2011. febr. 6. 22:16
4/9 A kérdező kommentje:
utolsó nézd meg te! utána odaszólt a Bécinek, hogy Béla ugye te jössz vissza? Neked kell visszajönnöd.
2011. febr. 6. 22:56
5/9 anonim válasza:
Most épp őt, de szerintem könnyen lehet, hogy mire eljön a párbaj ideje (és Olivér valóban Bécit viszi magával), akkor már Olit fogja visszavárni.
Most épp besértődött rá, ezért mondta amit mondott, de lehet, hogy pár nap múlva megbocsát neki.
Igen változatosan alakulnak itt a kapcsolatok, szóval minden változhat még.
2011. febr. 6. 23:42
6/9 anonim válasza:
csak hirtelen haragból mondta,h. Bécit várja,mert Olivér nem vele foglalkozik mostanság.Amúgy meg HAJRÁ BÉCIIIII
2011. febr. 7. 08:14
7/9 A kérdező kommentje:
jah hát az igaz hogy most be van rá rágva de azárt én kinézem Szandiból, hogy tényleg annyira megharagudott, hogy így marad a véleménye. Meg igazából Szandi nem csak most úgy hogy jaj pipa vagyok, hanem rosszul esett neki, hogy Olivér leszrja őket és mindent Anikóval oszt meg.
Majd meglátjuk.
Amúgy Éva is most mintha jobban alakulna a tesókkal a kapcsolata, nem?
Tényleg érdekes lesz..
2011. febr. 7. 12:12
8/9 anonim válasza:
Szerintem most besokallt OLivértől. Rájött, hogy kihasználta, nem őszinte barátja, persze ezen az sem segít, hogy ő is odavan érte. Röhögnék, ha nem Oli jönne vissza. Egyébként én az Oli helyében Anikót hívnám ki, hogy ne legyen kísértés.
2011. febr. 7. 12:50
9/9 anonim válasza:
A villabeli történések 70 %át Olivér generálja.Nélküle halál unalmas lenne az egész.Elég gáz lenne Béci tátott szájú pofáját bámulni még heteken keresztül.Szerintem ha Olivér kivinné, Béci kint is maradna, de szerintem sem biztos, h őt fogja kivinni, inkább pl. Lacit.Erre nagyobb az esély.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!