Szerintetek Béci megy vissza vagy Szandika?
Figyelt kérdés
Tényleg csak az válaszoljon, akinek van kedved. Sértegetők ne írjanak....Köszi2011. márc. 10. 13:24
1/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet, hogy Szandika direkt így csinálta, mert azt hiszi, hogy így a nézők bedühödnek és őt küldik vissza. De lehet, hogy én gondolom túl jó taktikázónak. Mindenesetre a Gigike engem jól felidegesített....
2011. márc. 10. 16:06
7/8 anonim válasza:
na en nem szeretem Gigit, de oszinten mondom, az o helyzetebe, nekem is ez lenne a velemenyem. nem hiszem hogy ti nem allnatok ki a testveretek mellett.
mert HA az en tesomat, vinne ki egy olyan ember, aki haza akar menni, es megis visszajon, az biztos hogy en se jopofiznek vele. valoszinuleg o se vagta volna le a hajat almaba, ahogy mondja, mert annak komoly kovetkezmenye lett volna. de mielott itelkeztek gondolkozzatok el egy picit, es tegyetek azt felre hogy utaljatok a testverpart.
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem utálom a testvérpárt, sőt az elején Gigi nagyon szimpi volt, de egyre számítóbb és nagyképűbb. Oké, hogy kiáll a tesója mellett, de ne legyen már ilyen utálkozó.
2011. márc. 10. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!