Van aki még Olivérnek drukkol?
Figyelt kérdés
Én nem értem már azokat akik Olivérnek drukkolnak. BÉCI a best. Írják le akik szeretik Olit, hogy miért és leírom, hogy mért NE szeressék. :)2011. febr. 6. 11:31
21/30 anonim válasza:
Én inkább Olinak,mint Bécinek.
22/30 A kérdező kommentje:
Hiba aki, hogy Olinak drukkoltok, de ebbe most megint nem megyek bele.. Én csak annyit mondok a 16:39-esnek, hogy kb. egy-két hét múlva már iszogathatsz vele, mert pofára ejti BÉCI.
2011. febr. 6. 22:08
23/30 A kérdező kommentje:
jah az 'aki' az nem kell:)
2011. febr. 6. 22:09
24/30 anonim válasza:
Ha ennyire izgat a dolog,érdemes lenne felnézned egy közvélemény kutatási oldalra és rákeresni a VV-re.
Csak bent gondolják a többiek erősnek Bécit.
Az adatok alapján utolsó,utolsó előtti helyen áll népszerűségben.
Mondjuk az tény,hogy itt hétről-hétre változnak a kedvencek,de múlt héten ez volt helyzet.Csak Zsófi volt nála is gyengébb helyen.
Oli a középmezőnyben volt és Alek abszolút ver mindenkit,toronymagasan.
25/30 A kérdező kommentje:
Jaj, de hagyjátok már azt a hülyeséget! Ott csak az van, hogy kinek nézik meg többet az adatait.
2011. febr. 7. 07:19
26/30 anonim válasza:
És szerinted miért nézik a videóit? Akit én nem kedvelek annak nem nézem a vidijeit de akit igen annak szoktam.
ha valaki nem tudná: [link]
27/30 anonim válasza:
Egész eddig Béci ellenes voltam... Najó inkább Olivér-párti, de amit mostanában művel, meg amit ma is fog... Szandikát konrkétan leszarja, mert csak az Anikó, Anikó... Ez barátság?!...
28/30 A kérdező kommentje:
Haj .. min1 . Nagyon remélem, hogy Béci jön vissza és attól fogva már szinte csak Alekoszt kell valakinek kiejtenie és nyert. Amúgy meg az Anikó az egy rip@cs rib@nc. Ti is így gondoljátok?
2011. febr. 7. 19:57
29/30 anonim válasza:
egyáltalán nem mert Anikó szerelmes Olivér-be és ez ellen nem tud mit csinálni hiába probálja vissza fogni Oli még ki is faggatja egyébként Oli a legjobb aranyos jól néz ki és jól játsza a szerepét bár ha a barátnője helyébe lennék már rég kidobtam volna a fenébe lehet h nem csalta még meg de amit csinál Anival egyszerűen botrány....és sajnálom, de akkor is Olinak kell vissza mennie
30/30 anonim válasza:
Béci ment vissza. Nos.. Ha a népnek cigány kell, megkapjátok! Olivér az egyetlen olyan aki az Underground szférából jött, ő nem adta el magát! Taktikázott, mert így kell játszani. Nem véletlen hogy jóban van az NKS-el. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!