Mert Béci unalmas tökeit vakargatja egész nap meg csak motyog
2011. febr. 6. 11:53
2/30 anonim válasza:
A tegnapi összefoglaló után én is utálom :D
2011. febr. 6. 11:53
3/30 anonim válasza:
Amúgy első te nagyon hülye lehetsz:D Az, hogy mit raknak bele abba a 35 perces összefoglalóba az még nem azt jelenti, hogy 24 órában úgy viselkednek nem gondolod?:D
2011. febr. 6. 11:54
4/30 anonim válasza:
Én nem csípem, mondjuk annyira egyiket sem, de Olivért különösen nem. Már régóta nem tetszenek a hülye játékai, taktikái, mostmár végképp nem. Tényleg talán ő kapta a legtöbbet odabent a külvilágból, még is mindig elégedetlen, játszik másokkal, kifiguráz, kibeszél mindenkit a hátuk mögött. Szerintem annyira a csínytevései sem viccesek, én őszintén szólva örülnék ha valaki olyat vinne ki, aki kint hagyja, hogy végre kapjon egy pofont és leszálljon a magas lóról.
2011. febr. 6. 11:56
5/30 anonim válasza:
Nem drukkolok neki... De egy Béci-Oli párbajon mégis inkább neki drukkolok :D
2011. febr. 6. 12:44
6/30 anonim válasza:
Egyre antipatikusabb.
A barátságra hivatkozva maga alá gyűrt négy embert,és úgy irányítja őket ahogy akarja.Ez nem barátság,hanem hatalom.A pezsgős story bebizonyította hogy alkalmatlan a barátságra,egy pohár pezsgő fontosabb volt (csak ennyi jutott neki az üvegből),mint Alekosz "barát".
A csínytevései gyerekesek,ovodás szintűek.Ha Olivér kiesik mindenki fellélegezhet a villában,különösen a négy ember fog mentálisan felszabadulni(Alekosz,Éva,Szandi,Anikó),mert Olivér úgy lebeg felettük mint egy sötét árny,egy baljós árnyék.Ha kiesik,egy tuskóval kevesebb lesz a villában,az erdőben így is marad elég.
2011. febr. 6. 12:44
7/30 anonim válasza:
Én Bécit is és Olit is nagyon bírom, de Olivér ezzel a jaj úgy megizélnélek Anikó, de ott az Enikő dolgaival nagyon ellenszenves lett, de ugyanakkor bírom mert néha jók a poénjai.
Béci unalmasnak TŰNIK!! Igen elismerem, de más kérdés, hogy mit csinál valójában mert érdekes módon az összefoglalókban sőt még az online-ban is MINDIG Olivért mutogatják! Az embernek esélye nincs arra, hogy lássa Bécit.
Így persze hogy uncsi. Mert nem mutatják.
És ez azért szemétség, mert Pl Gombi is unalmasnak tűnik, összefoglalókban sinte sosincs benne, pedig élő estibe én már láttam őt nagyon poénkodni meg minden, de nem teszik bele összefoglalóba és ez nagyon szemétség!
2011. febr. 6. 12:48
8/30 anonim válasza:
Amúgy hiába a sok ellenszenv, úgyis Olivér megy vissza. :(
2011. febr. 6. 12:49
9/30 anonim válasza:
Istenem, mit nem adnák egy lakástűzért, amiben feketére sülne mind....
2011. febr. 6. 12:51
10/30 anonim válasza:
Oli a legjobb aranyos jóképű nagy a szája és szerintem ő a legerősebb a villába Bécin kivűl, és nagyon remélem hogy Oli-Béci párbaj lesz és Oli megy vissza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!