Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van aki még Olivérnek drukkol?

Van aki még Olivérnek drukkol?

Figyelt kérdés
Én nem értem már azokat akik Olivérnek drukkolnak. BÉCI a best. Írják le akik szeretik Olit, hogy miért és leírom, hogy mért NE szeressék. :)
2011. febr. 6. 11:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%
Én vagy Alekoszt, vagy Olit szeretném nyertesnek. Béci egy nagyképű senkiházi tróger.
2011. febr. 6. 14:10
 12/30 A kérdező kommentje:
Mért lenne Béci nagyképű?! Azért mert azt mondta, hogy Alekosz-Béci párbajról ő menne vissza? Én is ezt mondtam volna, sőt ha valaki még azt is mondta volna rám, hogy nagyképű meg mit tudom én mi azt még 'ki is osztottam' volna. ..
2011. febr. 6. 14:18
 13/30 A kérdező kommentje:
Alekoszt győztesnek? Egy normális csajnak se jön be(pedig egész életében azt keresi). Éva is az a ..
2011. febr. 6. 14:19
 14/30 A kérdező kommentje:
És am mér is senkiházi tróger?
2011. febr. 6. 14:20
 15/30 anonim ***** válasza:
38%

Ha kihívná a Béci gyereket,akkor egyértelműen Olinak szurkolnék.

Alapból a legellenszenvesebb ez a gülü szemű,belassult Béci,meg az affektáló húga.

2011. febr. 6. 14:24
 16/30 A kérdező kommentje:
11:56-osnak : Ha Bécit hívja ki,(márpedig őt fogja a hülye)akkor simán kint marad. És szurkolj BÉCInek! Egyébként még az is 'jólesne' ,ha Enikő el se megy a párbajára és úgy mond csődöt Olivér.
2011. febr. 6. 14:26
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem 'belassult' csak nyugodt. És ezt mondhatjuk taktikának is. Tök mindegy. De legalább nem minden percben kezd el egy veszekedést meg nem megy 5 perc múlva bocsánatot kérni meg ilyesmi..
2011. febr. 6. 14:29
 18/30 anonim ***** válasza:

Első vagyok szoktam nézni az élő közvetítést és ez alapján mondom hogy Béci unalmas a múltkori buliban meg ő volt legjobban felháborodva hogy nem kaptak csak 1 üveg piát és azt üvöltötte egész éjjel hogy küldjenek még piát.

Na meg az is hogy annyira hajtogatja hogy ő akar nyerni csak sajnos ez nem egy erőverseny ahol akarás kell, hanem mutatni kell valamit a nézőknek amitől érdekessé válik.

2011. febr. 6. 14:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Én Olivért és Bécit is kedvelem, nagyon nem örülök, hogy (valószínűleg) ők fognak párbajozni.

Szerintem Olivér nagyon jófej, ha vége a műsornak, meginnék vele 1-2 sört.:)

2011. febr. 6. 16:39
 20/30 anonim ***** válasza:
10%
Affektáló húga ez tetszik én is utálom Gigi-t is meg Béci-t is de főleg a Gigi-t... a legvégén Oli vagy Alek fog nyerni ez egyértelmű!
2011. febr. 6. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!