Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Komolyan mondom, eddig vakon...

Komolyan mondom, eddig vakon Oliék pártján álltam, de ez az Anikós ügy teljesen kiábrándított. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyiktől undorodok jobban: a hülye r*banc anikótól aki élvezi, hogy minden pasinak bejön, és ezt jól ki is használja, nincs tekintettel arra, hogy az illető foglalt-e vagy sem (először Béci, majd Olivér), vagy olivértől, aki mikor Szandika vallotta be neki vonzalmát egyértelműen elutasította, de mikor anikó kezdte neki taglalni, hogy jajj mennyire odavan érte egyből faggatni kezdte a csajt hogy na mondd már el mi tetszik meg mikor mondta, hogy szívesen megcsalná a barátnőjét, de nem ennyire k*csög (csak más szavakkal mondta) hát én már így hánytam tőle, el tudom képzelni mit érzett a barátnője. Ez teljesen megváltoztatta róla a véleményem, és a szemembe az eddig utált Béci sokkal nagyobb tekintélyt kapott, aki - jópasi létére - képes volt hűséges maradni barátjához, pedig látszik rajta, hogy nem kéne sokat szenvednie, hogy megkapjon egy csajt... undorító ez az egész, az az alekosz is szánalmas, hogy az anikó után futkos, az közbe le se szarja, csak kihasználja, hogy ne legyen egyedül... az anikó meg egy kétszínű k*rva, mikor még benn volt a zsóFika nagyban utálta olivért-alekoszt-évát-szandit elhordta őket minden szarnak, most meg egyfolytában olivér és alekosz nyakán lóg és a béciéket hordja el minden szarnak.. hát istenemkomolyan ha ez a csaj nem lenne benn akkor sokkal jobb lenne. Csak én vagyok ezen a véleményen?
2011. febr. 6. 03:31
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szerintem megérdemelné, hogy amikor kimegy párbajozni, a barátnője ne legyen ott.

Én a csaj helyébe tuti ezt tenném!!

Nagyon megalázó lehet neki.. :(

2011. febr. 6. 19:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat! Hát mivel még a kiválasztás előtt azért erőltette "barátaira" az akaratát, hogy őrá tegyék a jelet, hogy ő választhassa meg, kit visz ki, és ezt ki is nyilatkoztatta, hogy a Bécit akarja kivinni, nagy gyávaságot jelentene, ha mégse őt vinné ki! Akkor pláne azt akarnám, hogy ő essen ki, de amúgy is ezt akarom!

18:34, teljes mértékben a számból vetted ki a szót, pontosan megfogalmaztad a véleményemet arról a nőszemélyről. Semmi értéke nincs, csak az, hogy jól néz ki, de ezt be is bizonyította azzal, hogy mekkora k*rva!! Remélem Olivér után ismét rárakják a jelet a Béciék, és még pár ember, és akkor ő fog kiesni bárki ellen!

Mellesleg bele se merek gondolni, mit érez Olivér barátnője, Enikő, de a helyében tuti nem mennék el, és akkor legalább rájönne, mekkora sz@r ember!!! Megnézném az arcát ha észrevenné, hogy nem ment el Enikő!!! Olyan lelkiismeret furdalása lenne, ha visszamenne hogy szerintem bánná is, hogy viszsament!!! De megérdemelné!! Ha meg kiesne, akkor úgy kellett neki!!

2011. febr. 7. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!