Most komolyan valaki képes volt Eszterre szavazni? Hogy lett ez 25,75%?
mert dya egyunalmas senki.
Valszeg ezért jön be neked, mert sok a közös bennetek :D
Én nem szavazok, de a műsort nézem. Személy szerint sajnálom, hogy Dya kiesett, nem volt vele semmi bajom. Viszont ha szavaztam volna, akkor Eszterre szavazok.
Többek között azért is, mert a többség így reagálja le: dagadt tehén. És? Attilának is kint a helye, mert ferde az orra??? Veronikának is ki kell szavazni, mert ronda??? Ez alapján kell eldönteni, hogy ki maradjon bent?
Én unom, hogy állandóan csak tökéletes külsejű embereket szavaznak be, mert unalmas ezt nézni, kifejezetten örültem, amikor bekerült Eszter vagy Annamária, de ugyanez vonatkozik a pasikra is.
A másik, hogy gyűlölni kell valakit azért, mert megbeszélte egy pasival, hogy ha szingli lenne, akkor lefeküdne vele, majd egyszer fenéken csípte? Mert ilyen alapon akár Gergőt is kiutálhatnák vagy akár Kingát, Pétert.
A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
Teljesen egyetértek.
Ha valakivel összezárva kéne lennem, az inkább Eszter lenne, mint egy halálfejű, kérődző-rángó, ostoba leányzó.
Az meg, hogy komolyan tehenezik valaki...akkor Attila vagy Péter meg vágásra érett sertés, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!