Komolyan mondom, eddig vakon Oliék pártján álltam, de ez az Anikós ügy teljesen kiábrándított. Más is van ezzel így?
Nekem Anikóban leginkább a hisztijei nem tetszenek. Egyik pillanatban utál valakit, a másikban zokog érte, ezenfelül a túldrámázott kiborulásaitól is herótom van, de azért néha beszól olyanokat, amiben igaza van. (bár ezt mindenkire mondhatnám)
Olivér a lehető legmélyebbre ásta magát nálam! Eddig bőgött folyamatosan a barátnője miatt, találkozhatott vele, telefonálhatott vele, szerintem ő kapta a legtöbbet, amit odabent kintről kapni lehet... Neki ez sem elég, most Anikóval "kavar". Fogadjunk a következő lépés az lesz hogy bömböl egyet, mert "vajon ez kint az Enikőnek hogy jön le!?". Hányinger! Egy utolsó féreg... már azóta nem csípem amióta pl a másik csapattal kezdett el "bábozni", de azóta csak egyre mélyebbre ássa magát a szememben! Anikó közeledését úgy is elfogja utasítani, de ez nem változtat azon, hogy egy gerinctelen ember! Remélem jól pofára esik, és kint marad, bárkit is visz ki!
Teljesen egyetértek veled, a kérdésedre hogy melyiktől undorodsz jobban.. szerintem Anikó legyen az én is így vagyok vele, kihasználja hogy mindenki szerint ő a legjobb nő, és nagyon erre épít. De amúgy csak hisztizik, bőg nyivákol, 100x rosszabb, mint Éva.
Közönséges a csaj.
Olivér meg elmehet a búsba a szeretethiányával, mert Gombinak és Bécinek is biztos az van, mégis simán ellenállnak mindegyik csajnak.
Olivér kiprodukálta ezt, Anikó meg szimplán egy szánalams kis rbanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!