Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Anikó nem undorító szerinte...

VV Anikó nem undorító szerintetek ami csinál?

Figyelt kérdés
Eddig hogy utálta a 4est most meg folyton rajtuk lóg, Olivérbe már szerelmes is. Szerintem nagyon gáz a csaj ahogy próbál mindig jó helyen lenni, eddig bírtam de most már nagyon utálatos számomra.
2011. febr. 5. 19:47
1 2
 1/11 ArankaAry válasza:
szerintem nem direkt csinálja...ő ilyen!...van amikor jobban érzi magát Gigiékkel..és van amikor inkább Olival lóg...én sem bírom kifejezettem:P
2011. febr. 5. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Sztem se undorító... Rájött h itt jobban érzi magát mint Gigiékkel... (Megértem).... Viszont Éva rohadtul irritál.... Vinnyog h nem ő lett a legjobb, meg Anikót utálja azért mert Alekosznak bejön... -.-"
2011. febr. 5. 20:09
 3/11 A kérdező kommentje:
De undorító, mert tudja h Olinak van barátnője, erre izé.
2011. febr. 5. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Undorító, kétszínű, játssza az agyát.

2 hete még ő volt az, hogy külön a két csapat, meg hogy milyen összetartónak kell lennie annak a hatos csapatnak (amikor zsófika is bent volt). Most meg átáll a másik oldalra. Remélem kiesik hamar.

Bírom a négyest, de ők is hülyék, hogy befogadták.

2011. febr. 5. 20:24
 5/11 anonim ***** válasza:
először bőgött Béciért....majd Király L.Norbiért,majd Gináért,Zsófit is megkönnyezte egy félórára...most meg Olivérért...vagy nem tudja mit akar,nem találja a helyét vagy egy 5 éves kislány szintjén van.Túl lesz ő Olivéren is,pár nap csak.
2011. febr. 5. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:

20:24-es vagyok.

Utálom a testvéreket, de ezt vártam tőlük, hogy rárakják Anikóra a jelet. Olivér viszont nem őt fogja kivinni, hanem Lacit vagy Bécit.

Anikó megint bömbölni fog egy sort (gondolom a holnapi adás erről szól majd), és őt sajnálják majd.

Más: Alekosz dumája nagyon jó volt.

2011. febr. 5. 21:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Ja Alek dumája kész volt.

Anikó most is csak bőg mint a huzat, ez a csaj csak sajnáltatni tudja magát már? Ül ott az egész kiválasztás alalatt azzal a világfájdalmas képével, írtó szánalmas.

2011. febr. 5. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
eleinte én bírtam ezt az Anikót,de most szinte csak ő az akit utálok...
2011. febr. 5. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem utálta a 4est, évával voltak konfliktusai, a többi 3al nem.sőt, jóba is volt olival és szandival.

amikor úgymond ellenük volt, aztsem azért tette, mert utálta volna őket, csak zsófi mellé állt. ennyi.

2011. febr. 5. 22:05
 10/11 A kérdező kommentje:
De pl Alekkal nagyon nem bírták egymást, de akkor is ő vele mindenki gonosz, "Béciék miért tették rám a jelet? Oli vigyél ki engem párbajra"... gáz
2011. febr. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!