Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem vallja be Olivér...

Miért nem vallja be Olivér sosem, hogy ő csinálja a csínytevéseket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 10:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy szóval se mondtam, hogy aki a Megawattot vezeti nem süllyedhet ilyen mélyre. Szimplán csak meglepődtem és kicsit furcsálltam, de látom már ez is baj. Ne haragudj, ha megsértettelek ezzel a kis véleményemmel, hogy megváltoztatták az évek...
2011. febr. 3. 14:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát nem azért mert féreg lenne, szerintem ez baromság, ezt a kis mimóza lelkü emberek nyomják.

Simán csak azért mert hozzátartozik a hülye taktikáihoz. Ennyi.

2011. febr. 3. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert mindenki tudja úgyis,csak játszák az eszüket, mintha nem tudnák!
2011. febr. 3. 14:26
 14/17 anonim ***** válasza:

10:41-es első hozzászóló vagyok ismét. Megnézve a ma esti összefoglalót, 2 dolgot találtam, ami miatt nem mondhatta meg.

Egyrészről, mert zseniális taktika. Ha ugyanis, csak szombat reggel mondja meg, vagy a kiválasztás előtt pár perccel (nem igaz, hogy nem tudják, mikor lesz a kiválasztás, mert érdekes módon, aznap mindenki puccparádéban van), szóval, ha csak pár perccel előtte mondja meg, akkor az emberek, akiknek nem tetszett hirtelen felindulásból gondolkodás nélkül fogják a szavazatukat leadni.

A másik, hogy Laci és Éva reakciója alapján, ha akkor bevallja, annak nem biztos, hogy csak szóbeli fenyegetés lett volna a vége.

Hogy az álláspontom is világos legyen, elejétől fogva rühellem őt is és a hülye, debil "barátját" Alekoszt is.

2011. febr. 3. 21:11
 15/17 soulpower ***** válasza:
53%

Szerintem nagyon nagy forma :DDD

Miért nem vallja be?

Miért is kéne neki be vallania?

Ez nem arról szól hogy most mindenkivel jóba legyünk és csőőőő

Gerinctelen? :DDD Féreg?

mert nem vallja be a CSÍNYTEVÉSEIT ismétlem CSÍNYTEVÉSEIT?

2011. febr. 3. 21:54
 16/17 soulpower ***** válasza:

"Mindent játéknak vesz"

Mért mi ez ha nem játék ? :D

2011. febr. 3. 21:55
 17/17 soulpower ***** válasza:
53%

"Egyrészről, mert zseniális taktika."

Na látod ebben mi is egyet értünk :DD

K*rva jól játssza a játékot és még viccesre is veszi(persze ez csak szubjektív)

Ilyen emberek kellenek ám oda nem ám az a pszichológiai hadviseléses nagyfejű agresszív állat aki röhögni sem tud semmin(most nem a csíntevésről beszélek)

Most kitérek máshova sorry, amikor a Laci bejött full jó fejnek LÁTTAM, de most... most mit csinál? mint 1 besavanyodott tej ül azt néz ki a fejéből és löki a hülye katonai szövegét mint ha kiképző táborba lenne

2011. febr. 3. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!