Miért nem vallja be Olivér sosem, hogy ő csinálja a csínytevéseket?
Hát nem azért mert féreg lenne, szerintem ez baromság, ezt a kis mimóza lelkü emberek nyomják.
Simán csak azért mert hozzátartozik a hülye taktikáihoz. Ennyi.
10:41-es első hozzászóló vagyok ismét. Megnézve a ma esti összefoglalót, 2 dolgot találtam, ami miatt nem mondhatta meg.
Egyrészről, mert zseniális taktika. Ha ugyanis, csak szombat reggel mondja meg, vagy a kiválasztás előtt pár perccel (nem igaz, hogy nem tudják, mikor lesz a kiválasztás, mert érdekes módon, aznap mindenki puccparádéban van), szóval, ha csak pár perccel előtte mondja meg, akkor az emberek, akiknek nem tetszett hirtelen felindulásból gondolkodás nélkül fogják a szavazatukat leadni.
A másik, hogy Laci és Éva reakciója alapján, ha akkor bevallja, annak nem biztos, hogy csak szóbeli fenyegetés lett volna a vége.
Hogy az álláspontom is világos legyen, elejétől fogva rühellem őt is és a hülye, debil "barátját" Alekoszt is.
Szerintem nagyon nagy forma :DDD
Miért nem vallja be?
Miért is kéne neki be vallania?
Ez nem arról szól hogy most mindenkivel jóba legyünk és csőőőő
Gerinctelen? :DDD Féreg?
mert nem vallja be a CSÍNYTEVÉSEIT ismétlem CSÍNYTEVÉSEIT?
"Mindent játéknak vesz"
Mért mi ez ha nem játék ? :D
"Egyrészről, mert zseniális taktika."
Na látod ebben mi is egyet értünk :DD
K*rva jól játssza a játékot és még viccesre is veszi(persze ez csak szubjektív)
Ilyen emberek kellenek ám oda nem ám az a pszichológiai hadviseléses nagyfejű agresszív állat aki röhögni sem tud semmin(most nem a csíntevésről beszélek)
Most kitérek máshova sorry, amikor a Laci bejött full jó fejnek LÁTTAM, de most... most mit csinál? mint 1 besavanyodott tej ül azt néz ki a fejéből és löki a hülye katonai szövegét mint ha kiképző táborba lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!