Miért nem vallja be Olivér sosem, hogy ő csinálja a csínytevéseket?
Mert egy gerinctelen féreg, aki mindenkit játéknak tekint (még az állítólagos barátait is) és nem riad vissza semmitől sem.
Aki nem vette volna észre, azzal közlöm, hogy a nézőket is tök hülyének nézi és nem önmagát adja, hanem azt amit a "nép" látni akar.
A cirkusz megvan, már csak kenyér kellene...
10:47
Tehát két percet láttál a műsorból, de ledöbbentél, hogy Oli idáig süllyedt. Honnan tudod, hogy meddig? :'D
(Na, pont ezért bírom ezeket a klassz megmondóembereket.)
Kérdésre válaszolva:
Nyilván azért, mert a csíny egyik lényege, hogy az illető ideges legyen. Ha pedig nem tudja kin levezetni a dühét, akkor nyilván még idegesebb lesz.
Azt hittem eléggé nyilvánvaló.
11:24
Ugy tudok rohogni ilyenkor. El se hiszitek.
10:47es vagyok
Nem vagyok "klassz megmondóember". :) Az "idáig süllyedtet" pedig magára arra mondtam, hogy képes szerepelni egy ilyen műsorban. Ugyanis jó pár évvel ezelőtt még Megawattos korában el se tudtam volna róla képzelni, hogy bemenne egy ilyen helyre,de ezek szerint az évek őt is megváltoztatták.
És nem, nem szoktam a tv-műsorokat leszólni, ha valami nem tetszik elkapcsolom, sőt legtöbbször be se kapcsolom a tvt. Mindenkinek szíve joga, hogy mit néz, csak ez most kijött belőlem. Ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!