Beci v Oliver?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
38%
Olivér!!!!!Én nyomni fogok rá!:)
2011. febr. 8. 13:55
 42/85 anonim ***** válasza:
59%
Hát hiába hiszik sokan hogy Béci nagyképő,szerintem olivér sokkal nagyképübb.Mért kellett volna azt mondania h nem ö jön vissza(azaz béci)jobb ha egy ember pozitivan áll a dolgokhoz mintha azt hangoztataná bent hogy jaj ugyse én jövök vissza meg hasonlok.Szerintem lehet nagy meglepetés ugyanis lehet h oli menő meg csinálja a balhét,de Béci meg szerintem sok csaj rajongot tudhat maga mögött és még rendesebb is mint ember.(Amikor kiesett a Wolf Kati az X faktorba akkor is megmondta a FEró hogy a csajok szavaznak leginkább(szépfiukra.)
2011. febr. 8. 16:41
 43/85 anonim ***** válasza:
100%

Aztán majd ha olirol is előszednek valami szart akkor meg azt mondod h nem oli...Nem lehet tudni h ki miért mit csinált.Olirol is kiderülhetnek dolgok.Amúgy meg hallani lehetett hogy nem gazdagok Béciék,nem kell senki felett pálcát törni,örülj h nem neked kellett fentartani magad ugy ahogy csak tudod,mert a szüleid nem képesek rá.Biztos Gigi se azért adta a fejét külünféle gáz melokra mert minden vágya volt.Pont hogy ilyeneknek jönne jol a segitség nem Olinak akinek apja orvos.(bár ez mellékes).

Nem tudhatod h milyen kilátástalan helyzet miatt kényszerültek a rossz utra.

2011. febr. 8. 23:05
 44/85 anonim válasza:
37%
Mind a ketten ismertek. Olivér műsorvezető volt, Béci pedig rapper ugyhogy ebbe ne menjünk bele. Hát aki majdnem sztár lett az tud a legnagyobbat pofára esni eggyik se lett végül sikeres. Amugy is Olivér körül forog minden ezzel veszett össze azzal beszélgetett ezt csinálta azt tette. Ugyanmár OLIVÉR nyeri meg.
2011. febr. 9. 11:45
 45/85 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Kedves 20:30 akkor ez alapján meg Béci?:)

2011. febr. 9. 18:40
 46/85 anonim ***** válasza:
62%

OLI!!!! Nem értem hogy a Béciben mi a szimpi! :S Olivér taktikás az igaz, de sztem ez hozzá tartozik egy játékhoz! A foci is meghalna taktika nélkül!! HAJRÁ OLI!!!!

A Béci csak a tizenéves kiscsajoknak jön be!

2011. febr. 9. 22:23
 47/85 anonim ***** válasza:
42%
Pont a tizenéves kiscsajok miatt van legalább annyira esélye Bécinek,mert nagyon sok kiscsaj szavaz ahogy ez az x faktorban is látható volt.Amúgy lehet az lesz Oli büntije hogy nem lehetnek ott a szerettei a párbajon.
2011. febr. 9. 22:28
 48/85 anonim ***** válasza:
60%
Olivér nagyra tartja magát ezért INKÁBB BÉCI!!! (igaz őt se csípem, de inkább ő mint Mr Bunkó)
2011. febr. 10. 12:55
 49/85 anonim válasza:
67%
Béci:)))
2011. febr. 10. 13:20
 50/85 anonim ***** válasza:
38%
Olivér
2011. febr. 10. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!