Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen népszerű VV Éva?

Miért ilyen népszerű VV Éva?

Figyelt kérdés

Tényleg nem értem miért van ekkora rajongótábora...

Alkoholista, bolond nő...

2011. febr. 1. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Lássuk csak,én személy szerint azért kedvelem,mert intelligens,van egyénisége,őszinte,szórakoztató,okos,értelmes és szép is.Arról pedig nem tehet,hogy pánikbeteg,addig örülj,amíg személyesen nem tapasztalod meg,hogy mi az...

Valószínüleg azért iszik,hogy valahogy enyhítse a fentebb említett problémáját,ami szerintem sem helyes.

2011. febr. 1. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Már szerepelt a Bár 2-ben, gondolom ott is szerzett egy-két majmot aki rá szavaz........
2011. febr. 1. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
en nem szeretem. nagyon nem. orulnek ha egyszer nekem valaki elmondana hogy miert oszinte?! mert aki szereti az ezt mondja ra, pedig en eddig csak azt lattam hogy kibeszeli a masikat, amit sokan el is mondtak neki.
2011. febr. 1. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Ezt én sem értem. Folyamatosan iszik és dohányzik, ami véleményem szerint alapból nem illik egy nőhöz. Szépnek sem mondanám, sőt, az arca szerintem kifejezetten csúnya.

A fent említett tevékenységeken kívül mást nem nagyon csinál, mint irigykedik, sápítozik, kárál, hisztizik, veszekszik (gyakran ok nélkül pl. a mai összefoglalóban is Jerzyvel).

És lehet, h nem tehet arról, h idegbeteg, de akkor minek jelentkezett a műsorba? (Gondolom a Bárban azért szerzett már ilyenfajta tapasztalatokat).

Az, h intelligens, el kell ismerni, de a sok negatívum mellett ez eltörpül.

2011. febr. 2. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
A többi villalakó sem őszintébb Évánál...
2011. febr. 2. 00:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Bocs, de Éva lehet idegesítő, de ő legalább nem játsza meg magát. Ilyen és kész, és lesz@rom, ha bolond vagy esetleg alkoholista (ami nem igaz, azért mert te ezt látod), ha őszinte. Ráadásul művelt is. Messze veri a többi villalakót.

Neked ki a szimpi odabent? Gigi meg Béci gondolom, mert ők olyan rendesek ugye? Na mert ők megjátszák magukat.

Hajrá Éva!

2011. febr. 2. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki kérdezte felettem hogy miért tartják őszintének. Kérlek, nem az a lényeg hogy kidumálja a többieket, mert mindegyik kidumálja a másikat. De a NÉZŐK FELE NEM JÁTSZA meg magát. Az hogy odabent kit tudmál ki egy dolog.
2011. febr. 2. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, de egy kérdés: honnan tudjátok, hogy nem játssza meg magát Éva? Esetleg közeli rokonai, ismerősei vagytok? Mert ha nem, nem valószínű, hogy tudjátok, hogy milyen valójában, és hogy ahhoz képest mennyire játssza meg magát. (Én sem tudom, de nem is dobálózom ilyen mondatokkal)
2011. febr. 2. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha te nem veszed észre, hogy valaki színészkedik-e vagy sem, akkor hülye vagy. Végülis ennyi a válasz a kérdésedre.
2011. febr. 3. 01:50
 10/10 anonim válasza:
Ez a nő semmire való.Lehet intelligens,de az semmit nem számít,mivel ő a villa színésznője.Olivér jól mondta amit róla gondol a műsor elején.Aki nem tudja miket mondott róla járjon utána.Utálatos sz.r kavaró.Remélem hamar kiesik.
2011. febr. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!