Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lesz VV5? Miért ilyen népszerű...

Lesz VV5? Miért ilyen népszerű a VV4?

Figyelt kérdés
ahogy látom nagyon népszerű a VV4, szerinted minek köszönheti ? Elképzelhető, hogy e népszerűség miatt akár jövőre is legyen 5ös?
2011. márc. 19. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
mert az embereknek erre van igényük. a rendezők előre megrendezik az egészet, egyesek meg a pénzért mindenre képesek... én így látom, bocs minden vv fantól...
2011. márc. 19. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Csak Neked népszerű. Én még egy részt sem láttam belőle.Jó nem is vok erre büszke, mint ahogy már sokan megírták ez nem más mint egy mesterséges Celeb gyártás.Lásd a VVÉvit Segál.meg atöbbiek.Lehet rajtuk vmit nézni.Akkor inkább a másik csatornán a müveltségi vetélkedő.
2011. márc. 19. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Második, azért a nézettségi adatokkal tisztában lehetnél, mielőtt ilyet írsz. Az volt a kérdés, hogy miért ilyen népszerű a műsor, nem pedig az, hogy népszerű-e, mivel ez tény. Lehet, hogy te nem nézed, meg nyilván vannak még egy csomóan, akik nem nézik, de attól még elég jól teljesít a műsor.
2011. márc. 19. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak igaza van!

Ez kell a népnek: kenyér és cirkusz!

Én is nézem. Tudom, hogy megrendezett az egész, de akkor is szórakoztat. Mindenk tagadja, hogy nézi: ez is kamu.

Lesz még VV5 is, lehet, hogy nem is jövőre hanem még az idén. Az RTL Klub éppen olyan gátlástalan, mint a játékban résztvevők: csak a pénz a fontos nekik.

A legnagyobb baj az, hogy nagyon sokan küldik az emelt díjas SMS-eket nekik! Normális helyen ez ingyenes az ilyen műsoroknál, mert ők kigazdálkodják a bevételből!

Itt az a legfőbb cél, hogy minél több pénz jöjjön be!

2011. márc. 19. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:

A 18:19-nek, ide a jó pont!

A 17:19-re meg az a válaszom h Ő meg egy RTL-s bértolnok lehet. Ne haragudj érte, de szerintem igen kilóg a lóláb. Csak azért nem minuszolok mert ez a munkád és igyekszel is jól csinálni.Dicséret jár érte! Nagyon figyeld a müsort aztán egyszer meséld el ha kérdezik Tőled h mi az amit szívesen kihagytál volna az életedből.Gondolom a VV4 is sorra kerül.

2011. márc. 19. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocs: *18:09*
2011. márc. 19. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilván az vagyok.
2011. márc. 19. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért népszerű, mert nem kell rajta gondolkodni, csak le kell ülni a tévé elé, és bámulni. Egy átdolgozott nap után nincs is jobb, mint kikapcsolni az agyat.
2011. márc. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!