Lesz VV5? Miért ilyen népszerű a VV4?
Az első válaszolónak igaza van!
Ez kell a népnek: kenyér és cirkusz!
Én is nézem. Tudom, hogy megrendezett az egész, de akkor is szórakoztat. Mindenk tagadja, hogy nézi: ez is kamu.
Lesz még VV5 is, lehet, hogy nem is jövőre hanem még az idén. Az RTL Klub éppen olyan gátlástalan, mint a játékban résztvevők: csak a pénz a fontos nekik.
A legnagyobb baj az, hogy nagyon sokan küldik az emelt díjas SMS-eket nekik! Normális helyen ez ingyenes az ilyen műsoroknál, mert ők kigazdálkodják a bevételből!
Itt az a legfőbb cél, hogy minél több pénz jöjjön be!
A 18:19-nek, ide a jó pont!
A 17:19-re meg az a válaszom h Ő meg egy RTL-s bértolnok lehet. Ne haragudj érte, de szerintem igen kilóg a lóláb. Csak azért nem minuszolok mert ez a munkád és igyekszel is jól csinálni.Dicséret jár érte! Nagyon figyeld a müsort aztán egyszer meséld el ha kérdezik Tőled h mi az amit szívesen kihagytál volna az életedből.Gondolom a VV4 is sorra kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!