Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg ilyen népszerű Béci...

Tényleg ilyen népszerű Béci vagy csak meg van bundázva a műsor?

Figyelt kérdés
Alekosznak lenne esélye ellene?
2011. márc. 13. 12:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
bunda =/
2011. márc. 13. 12:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem és szerencsére a körülöttem lévők is. ja és mi soha nem küldenénk sms-t egy kereskedelmi tv műsorába.
2011. márc. 13. 12:35
 3/19 anonim ***** válasza:
Hidd el tényleg ennyire népzserű
2011. márc. 13. 12:38
 4/19 anonim ***** válasza:
népszerű*
2011. márc. 13. 12:38
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
népszerű mi? amikor minden 2.néző szidja ....
2011. márc. 13. 12:57
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Én rühellem a húgával együtt!
2011. márc. 13. 13:08
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Népszerű.Nem lehet mindenkit szeretni.Attol h van aki nem szereti még lehet sok olyan is aki szereti,ahogy más játékossal is ez van.Más vetélkedőkben is hasonlo a helyzet é pl nem értettem soha h mit kell Szij Melindát annyira nyomni amikor nem értékeli azt h mindenki melletrte ált és bokoltak neki,még a zsüri is sokszor visszafogodtan szolt hozzá nehogy megsértödjön és még igyis tiszta dilis volt.Szóval attol h Béci megoszto személyiség még lehet h sokan szeretik.Olivért is biztos rengetegen utálják pár dolga miatt mert ő sem volt egy visszafogott gyerek,néha elég bunko és tirpák volt föleg amikor az évát lelárvázta meg hasonlok.Bele kell törődni.
2011. márc. 13. 13:20
 8/19 anonim ***** válasza:
34%
A cigánytábor égbe megy,Sajnos ez tükrözi a kinti életet,a magyarok kissebségbe vannak.Hiába utáljuk őket sokan,ha a buta cigány többségbe van.Honnan van pénzük telefonálni? Honnan van bármijük?Biztos megdolgoztak érte.Totál gáz ez az ország!
2011. márc. 13. 13:23
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

NEM NÉPSZERŰ!

Én akivel beszélek mindenki utálja, persze van tábora ez tény, de ekkora nincs.

Bunda volt a tegnapi párbaj mert az RTL Bécit szertné a döntőbe. Az más kérdés hogy ott már nem fogy nyerni a nagyképű fejével, de odáig muszáj eljuttatni.

2011. márc. 13. 13:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok cigány, sőt Alek a kedvencem, szavazni sem szoktam, de most dobtam egyet Bécire.

Az indokaim a következők:

Kíváncsi vagyok, hogy alakul Alek és Béci viszonya.

Ha most Szandika ment volna vissza, onnantól egyértelmű lett volna a végkimenetel (nagyjából).Laci, Jerzy, Gigi kiesnek.Ott marad Alek, Éva, Anikó, Szandi.Alek ellen még 3an együtt se lenne esélyük, míg így, hogy Béci maradt, kicsit még lehet agyalni, mi lesz.(Bár így is Alek győzelmet várok a végén).

Hát kb. ennyi.

2011. márc. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!