Hová zuhannak a Maradj talpon c. műsor sikertelen
versenyzői?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van megbízható információja (ismerős, családtag volt már ott), akkor tudja...
2011. nov. 17. 22:13
1/9 anonim válasza:
Sziaa! Múlt csütörtökön voltunk az MTV látogatóközpontjában, és ott nálunk is felvetődött ugyanez a kérdés. Az "tárlatvezetőnk" azt mondta, hogy ugyan nem ott forgatják az MTV székházban, hanem valamilyen másik stúdióban, de ő azt tudja elképzelni, hogy egy vastag szivacsra... Hátha ez jó válasz addig, amíg nem érkezik valós tapasztalat! :) Üdv!
2011. nov. 17. 22:26
2/9 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm családtagja volt ott ugyanis, és aláírattak vele egy papírt, hogy soha senkinek nem árulhatja, el, hogy hová esett. Az ismerősömnek persze elmondta, de ő nem akarta már nekem elmondani, csak annyit, hogy nem lett vizes és nem fájt neki.
2011. nov. 17. 22:31
3/9 anonim válasza:
Ha ez egy üzleti titok, és tudod hogy belső, ki nem adható információ, akkor milyen céllal teszed fel a kérdést? Tudod előre, hogy nem tudják az emberek rá a választ, és nem lehet rá válaszolni.
Logikusan gondolkodva pedig a biztonság a legfontosabb, ezért valószínű hogy valamilyen szivacsra eshetnek. Bár egyes források szerint Matolcsy György nappalijába.
Idővel persze úgyis ki fog szivárogni, hiszen az ismerősöd sem tudta megtartani a titkot. Ha pedig kiderül, akkor úgyis lehozzák száz helyen.
2011. nov. 17. 22:42
4/9 atilis válasza:
Szerintem egy kifeszített cirkuszi háló szerűségre eshetnek.
2011. nov. 18. 20:48
5/9 A kérdező kommentje:
Azért teszem fel a kérdést, mert ez egy tarthatatlan és hülye titok.
Ezen az oldalon nem derül ki, hogy ki adta ki, emiatt nem fogható perbe, érted?
2011. nov. 19. 17:46
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem már egy csomó ember tudja...
2011. nov. 19. 18:46
7/9 anonim válasza:
Holnap kiderül az MTV híradóban
2011. dec. 4. 21:03
8/9 anonim válasza:
Nekem csak elméletem van.
A legvalószínűbb hova egy szervó színpad van a csapóajtó alatt.
Mivel azzal meg lehet csinálni a lehető legkisebb terheléssel való érkezést. Jobb mint egy lift mikor megáll...( meg sem érzed!!!! )
Ráadás hogy nagyon biztonságos, jobb mint a szivacs .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!