Nem tartjátok furcsának, hogy tegnap Gombi 60 százalékkal lett a tisztaságfelelős?
Figyelt kérdés
A többiek alig kaptak százalékot.Lehet hogy azért, mert a telefonálása óta kicsit a háttérbe szorult?2011. febr. 1. 07:33
1/5 anonim válasza:
Nekem is furcsa volt, de igen, lehet épp ezért, mert az utóbbi időben szinte látni se lehetett.
2/5 anonim válasza:
Háp persze,hogy azért!Majd ő lesz az egyik párbajozó.Zsófit is elkezdték nyomatni,aztán ő ment párbajra.Én mondjuk kedvelem a Gombit,habár sokmindent nem mutatott még.
3/5 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy valaki megint az Rtl-nél nyomatja.
2011. febr. 1. 10:29
4/5 anonim válasza:
Nem tudom. Én Gombira szavaztam pont azért mert annyira háttérben van, így legalább lesz feladata, és mutatják is kicsit. Meglepődtem én is, hogy ennyire vezet, lehet, hogy sokan úgy gondolkodtak, mint én.
5/5 anonim válasza:
Nekem is ez ugrott be, hogy egy kicsit előtérbe akarják tolni. Tényleg mindenki szerepelt az utóbbi hetekben, de a Gombi mintha ott se lett volna.
Nagy kamu ez az internetes szavazás. Egyszer szavaztam (amikor Ildi bekerült), hát annyi szavazazot lehet küldeni, amennyi az idődbe belefér. Pedig az lenne a normális, hogy egy ip címről csak egy szavazat mehet. Így bárki megnyerheti az internetes szavazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!