Éva-Anikó párbaj mennyire esélyes? Ki menne haza, és hány százalékkal?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha van már ilyen kérdés, én nem találtam...2011. ápr. 22. 18:30
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
:D még hogy anikó,hol éltek? 1milliárd százalék az éva... most jerzy legyőzte bécit ezért kiszámíthatatlan,mondják sokan,de én azt mondom ez már alapból így volt,béci volt a legnagyobb segfej ott bent csak sose mutattak állást arcokkal azért alakult úgy a szavazáz ahogy a szerencse hozta, amúgy már olivér kiütötte volna egy 80-20al
4/8 alkesz éva válasza:
Béci volt legnagyobb s.ggfej? Sztem összetéveszted Olikával
5/8 anonim válasza:
Sztem 46-54 Anikónak. Anikónak facebookon 14000 rajongója van, Évának viszont 9000.
7/8 anonim válasza:
Szerintem Éva nyer, de közel lesznek a százalékok.
8/8 anonim válasza:
Anikó vezetne olyan 56-44-re, de megmutatnák az állást és akkor Éva szavazói belehúznának. Egyébként nekem 2 kedvencem, úgyhogy nem tudok dönteni. Remélem Jerzy-Anikó, vagy Éva-Jerzy párbaj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!