Szerintetek hány százalékkal veri meg Alekosz Gombit?
Én 80 /20 ra vagy 70/30 ra tippelek.
Ti?
(Ez nem kérdés hogy kifog vissza menni , Alekosz )
Alekosz Gombit?
46% / 54%
Akiknek Alekosz és hozzá hasonló, aberrált emberek a példaképük, akik szerintaz általuk mutatott, folytatott életvitel az általános és mérvadó, kívánom, hogy még véletlenül sem vigyék többre az életben, mint a példaképük!
Bízzunk benne, előbb vagy utóbb, de pusztul a férgese!
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.!
visszatérünk rá, helyi idő szerint, 22 órakkor...
(akkor lehet, a helyes választ pontozni!)
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:11
Hülye!!!
Attól hogy Alekosznak drukkolunk az még nem azt jelenti hogy a példaképünk.
Amint látom te Gombinak drukkolsz, ezek szerint neked ö a példa képed. Hát gratulálok hozzá, te is olyan lehetsz mint ő.
Többet sírt ott bent a villába mint az összes versenytársai összesen.A sírató asszonyokat is már lassan lekörözi.
Én meg azt kívánom hogy ne vidd többre az életben annál hogy csak siránkozol mindenen...
Igen Tisztelt Kérdező!
ha veszed a fáradsgot, és elolvasod az alábbiakat, rá jössz (ha felfogod a szöveg lényegét), hogy Én már elértem azt, amit nagyon sokan, hozzád hasonlóan gondolkodó, szimpaziáló egyének soha.
Ki-kivel van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Az értelmesek az értelmesekkel, az alkoholtól bódúlt agyúak, a hasonló befolyásolás alatt állókkal!
Sajnálom, de közben hibáztatom is, úgy Alekoszt, mint a szüleit.
Így nem lehet a nőkkel szemben, és a normális társadalomban viselkedni, az életet úgy felfogni, ahogyan Ő teszi. Aki 32 éves korára, semmit sem tud felmutatni, (úgy anyagilag, mint a független megélhetésre való alkalmassága szempontjából), azzal nagyon nagy baj van! Ebben meghatározó szerepet játszik a szülők "nevelésének" milyensége. Az un. mama-hotel hatására, egy önző, egoista, élősködő herével "gazdagabb" a magyar állam. Nem kibicként írom ezt, akinek semmi sem drága, ui. ugyanabban az évben született a fiam, amikor Alekosz, azonos idősek! A szituáció szerint, akár azonos cipőben is járhatnánk a szüleivel! De, talán kicsit másképpen neveltük, kicsit jobban odafigyeltünk, keményebben fogtuk a tanulás szempontjából, amikor kellett, mivel a diplomája megszerzése óta, Németországban dolgozik, egy autógyárban mérnökként. Az ott megszerzett jövedelméből, (nem herdálta el, pedig megtehetné, senki sem gátolja benne!), itthon, építetett a kornak megfelelő, minden igényt kielégítő családi házat, van egy márkás autója, közben megnősült, (még az egyetemen jöttek össze a kis-menyemmel), született 2 gyermekük, /drága unokáim!/. Minden hónapban legalább 2x meglátogatnak, és most úgy tűnik, hogy végleg haza is költöznek, mivel a gyár Magyarországon is elindítja a gyártást, és ott vezetőként szeretnék továbbra is alkalmazni.
Minden szónak egy a vége, aki ebben a korban, még a szülőkön élősködik, nem hogy egy családot, de saját magát sem képes fenntartani, az nem való erre a "való" világra.
Akiknek pedig, az ilyen és hasonló, aberrált emberek a példaképük és szerintük az általuk mutatott életvitel az általános és mérvadó, kívánom, hogy még véletlenül sem vigyék többre az életben, mint a példaképük!
Bízom benne, előbb vagy utóbb, de... pusztul a férgese!
Ezt a választ te írtad.
Értem!!
De ne térjünk el a témától.
Elmondom még egyszer : Attól hogy Alekosznak drukkolok az még nem azt jelenti hogy a példaképünk.
De most a párbajon Gombi és Alekosz közt kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!