Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem vettetek eszre hogy...

Nem vettetek eszre hogy Balazzsal egyutt az egesz RTL inkabb az Oliver banda partjan all es ugy vagjak ossze a musort is hogy a tobbieket negativan allitsak be?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igen észre vettem. sajnos ez éri meg nekik.
2011. jan. 31. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
nem mondan, hogy nem szeretem, csak hogy nem rajongok érte, tehát nem fogom visszanézni az adásokat, nem fogok kitapétázni velük a falat stb.
2011. jan. 31. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Inkább arról van szó, h az a banda csinál is valamit! Nem tudom, de te néznél egy óráig egy olyan műsort ahol csak takarítanak főznek meg unott pofákat vágnak és én azért feltenném a kérdést Gigi Laci Béci helyébe, hogy azért mentem be a villába, h már 8:30-kor aludjak és még egy kis mosolyt se tudjak az arcomra erőltetni??????? szerintem ez gáááááááz! Ez nem részlehajlás csupán nekik muszáj valami érdekes mozzanatokat is bevágni, mert különben senki nem nézné a műsort!
2011. jan. 31. 20:34
 14/18 A kérdező kommentje:
12 valaszolo kozul negyen valaszoltak a kerdesre,gratulalok!
2011. jan. 31. 21:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Hat igen,valaki kell takaritson is mert akkor Szandikanak nem lenne tiszta tanyerja...Mennyivel jopofabb volt kijelenteni hogy ruhell mosogatni,de azert el tud ajulni azon hogy mekkora disznool van az asztalon....errol ennyit.
2011. jan. 31. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező!
2011. jan. 31. 21:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Belatom hogy "szinesebb"egyenisegek Oliek,nem errol van szo hanem arrol hogy Balazs gyakran szemelyes velemenyevel probalja befolyasolni a nezoket.Pl."a szamomra szimpatikus Alekosz"stb.Igy ertettem a kerdest.
2011. jan. 31. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Amúgy a kérdésedben az volt, hogy a jeleneteket úgy vágják össze, aztán meg azt, hogy a Balázs a véleményével próbál befolyásolni. Nem ugyanaz. Az előbbivel nem értek egyet, az utóbbiban lehet valami. Én úgy vettem észre, hogy Oliék csapatáról is mutogatnak negatívumokat, pl. hogy kaját lopott, meg hogy Alekosz tudta nélkül elherdálta a pénzét és elitta a pezsgőjét, ami szerintem igencsak ellenérzést váltott ki az emberekben. Elképzelhető, hogy a másik csapatról tényleg nem volt sok pozitív dolog, amit mutogatni lehet. Állandóan összekaptak egymással is. Azt én is láttam, hogy a műsorvezetők melyik párton vannak, Alekoszt eléggé bírják, lehet, hogy azért, főleg hogy a múlthét pont róla szólt a párbaj miatt.
2011. febr. 1. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!