Szerintetek is egy barom banda a Megasztár 5 zsűrije?
Igen, eléggé el vannak szállva maguktól.
Vannak jobbak is akiket a TV műsorba érdekes módon nem is vágtak be, csak a legrosszabb jelentkezőket. A félig magyar nemzetiségűek pedig továbbjutnak...
Szerintem egyik megasztárnak sem volt eddig normális a zsűrije.A legjobbakat kiselejtezik,a vacakabbját bennhagyják.Csak ökörködni tudnak,komolytalanok , nem zsűritagnak valók.
Én már rég nem nézem a megasztárt,elcsépeltnek tartom.Ráadásul az egész felhejtás úgy tűnik,csak azért van,hogy nézettsége legyen a televíziónak.
Annak idején,akik a kb 60-as évek tehetségkutató műsorait megnyerték,a mai napig megállják a helyüket.Ezek a mostaniak meg...
Nem feltétlenül barmok,de nem jók zsűrinek!
Nekem amúgy mindegy,kiket engednek tovább,mert nem nagyon nézem,de ahhoz 5 perc is elég,hogy megállapítsd:Friderikusznak semmi köze a zenéhez (bár a műsornak se nagyon...így talán érthető),a Mester egy öntelt paraszt,csak ökörködni meg gúnyolódni tud,pedíg az ő zenei tudása/előélete sem adhat okot a büszkélkedésre,Eszenyi is inkább egy színészválogatáson kellene zsűrizzen (de ott sem ilyen ízléstelen göncökbe öltözve meg persze némi szerénységgel).Még talán a Presszer az,akinek adnék valamit a véleményére,de azért nála is találhattak volna alkalmasabb személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!