Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Anikónak van...

Szerintetek Anikónak van esélye megnyerni a VV-t?

Figyelt kérdés
Nekem nem ő a kedvencem, de talpraesett csaj, elég jól manipulálja a dolgokat, tud kedves is lenni, de kavarni is, szép is, és nagyon jó humora van stb... Szerintetek?
2011. jan. 30. 11:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekem is ő a kedvenc, de sztem max az első 8-ba jut be!
2011. jan. 30. 11:42
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Remélem, hogy Éva nyeri. Ezt azért mondom, mert 2003 óta ismerem. (Gyakran együtt mentünk busszal, együtt mentünk a buszmegállóba, és néhány utcával a mi utcánk mellett lakott, mielőtt 2008-ban felköltözött Budapestre.)
2011. jan. 30. 11:42
 3/19 anonim ***** válasza:
Nincs.:)
2011. jan. 30. 12:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Jön fel, az tény. Sokat jelentett neki, hogy a bátyja ráerősített a külvilágból, hogy jó úton halad. Mintha kicserélték volna azóta. Színészkedik rendesen, de az eredeti énjéhez már nem sok köze van. Ez azért nem tetszik!
2011. jan. 30. 13:27
 5/19 anonim ***** válasza:
"eredeti"=amivel bejött, aztán megtört egy kicsit tényleg magától, amitől emberközelibb, aztán látta, hogy ez jó...
2011. jan. 30. 13:29
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Egy idióta. Egyfolytában affektál, színészkedik (szarul), és ráadásul a legbutábbak között van a villában. És hogy manipulál meg kavar... :'D Nemár. Ahhoz tényleg kéne ész is. Csak szeretne kavarni, mint amikor elmagyarázta Alekosznak, hogy OLivér csak kihazsnálja őt. Atomszar volt. Semmi értelme nem volt, közönséges volt, és semmit nem is ért el vele.

A humorával nincs gond, de azért nem is érzem kiemelkedőnek...

2011. jan. 30. 14:00
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
Ő a kedvencem :)
2011. jan. 30. 15:55
 8/19 A kérdező kommentje:
szerintem nem buta Anikó, pl mikor volt az a műveltségi izé, ott is tudott mindent, nem azt mondom hogy lángelme, de nem buta.
2011. jan. 30. 16:26
 9/19 A kérdező kommentje:
Második: én is Évának (meg Aleknak) drukkolok, de ő nem nyeri meg mert nagyon negatívan van beállítva sajnos.
2011. jan. 30. 16:27
 10/19 anonim ***** válasza:

16:26

És nem gyanús, hogy annak a világon semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyire okos?

2011. jan. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!