Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is egyre laposabb...

Szerintetek is egyre laposabb a South Park?

Figyelt kérdés
Lehet csak a sok ismétléstől látom így, vagy az is lehet, hogy a Family Guy tette feljebb a lécet, de már nem nagyon tudok nevetni a South Parkon. :(
2011. jan. 28. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
mikor hogy sikerul. a krimi sorozatban se mindegyik olyan erdekes. van amikor sokat rohogsz amikor keveset vagy egyaltalan :D
2011. jan. 29. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én se mindegyik részén szakadok, sőt, csak néhány olyan van, amin röhögőgörcsöt kaptam, a zömén csak vigyorogni tudok. Az igazság az, hogy szerintem sem az eleje (1-2. évad), sem a jelenlegi vége (13-14. évad) nem olyan jó (persze akadnak fain részek, de többnyire nem az), inkább úgy középtályon vannak a legjobb részek. Szóval lehet, hogy tényleg kezd "ellaposodni", de szerintem 14 év után ez nem is csoda, bár én is örülnék, ha az új részek jók lennének.
2011. jan. 31. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Family Guy is 11 éve megy körülbelül, de azon szinte mindig fetrengek. :)

Többiben egyetértek. Ez az utolsó évad, amit a C.C. most is ismétel, nagyon gáz. Utolsó fetrengős South Park rész nekem a Youtube-os volt és amikor divatmajmok lettek, metroszexuálisak. :D

2011. jan. 31. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!