Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szeretitek vagy szerettétek a...

Szeretitek vagy szerettétek a Sailor Moont?

Figyelt kérdés
Nemrég eszembe jutott ez a mese,és én nagyon szerettem:D Kíváncsi vagyok van-e még rajtam kívül olyasvalaki,aki nézte:D
2009. febr. 5. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
alsós voltam, amikor ment és imádtam :) emlékszem még a szülinapi bulimon a barátnőimmel is ezt néztük:D és mindent gyűjtöttem róla (babák, képregény, újság), régi szép idők...
2009. febr. 12. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
most kezdtem bele újra megnézni:) persze nekem a magyar szinkron nem jön be:D álltalában egy animét japánul nézek felirattal:) angol vagy magyar felirattal:) érdekes mód angolt is megértem pedig nem vagyok olyan jó angolos:)
2009. aug. 15. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem a napokban jutott eszembe a sorozat és most töltöm a részeket xD Egyiket megnéztem, még mindig tetszik. Pedig már 20 éves vagyok :D Én 2-os, 3-os voltam mikor ment az RTL Klubon és minden nap néztem xD

20/L

2009. dec. 28. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerettem és még ma is szeretem. Szoktam fanartokat is készíteni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 1. 18:51
 15/15 anonim válasza:
Imádtam :D Még kisiskolás voltam mikor ment az RTL Klubon. Régi szép emlékek :D
2011. febr. 6. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!