Bécinek szurkoltok? (VALO VILAG) Ha igen, akkor bőv. Lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma találtam facebookon egy oldalt, ami nem is olyan hüjeség! Én lájkolom! És ti?
Link:
2011. jan. 28. 00:34
11/17 anonim válasza:
A link igaz mit nem lehet rajta elhinni Béci is mondta a villában hogy rendőrök elől menekült.
Én meg pont ezért rühellem előadja magát a villában mint egy jófiú csak közben a korábbi videói amik a neten vannak teljesen más képet mutatnak róla.
Nem baj de ti csak rajongjatok érte
12/17 anonim válasza:
bocsánat az offért, de iszonyatosan bántja a szemem, hogy a hüLYe szót pontos j-vel írod, ráadásul többször is...ha már mindent lájkoltál ügyesen, kicsit ülj le nyelvtanozni is.
13/17 anonim válasza:
Mielőtt bement, vállalta, hogy a szeretteitől elzárva lesz hónapokon keresztül, akkor ne sírjon a szája. Vállalta, akkor csinálja is végig nyafogás nélkül, és a katonák akik Irakban és Afganisztánban vannak hozzájuk is röptessük ki a családjukat??
15/17 anonim válasza:
"Nem baj de ti csak rajongjatok érte"
Szerintem majd mi döntjük el kiért rajongunk.
Elolovastam a cikket, ugyanugy szeretem. ENNYIII
16/17 anonim válasza:
Ki nem állhatom ezt a narkóstekintetű, vontatott beszédű, műmájer senkit, a művésznő tesójával egyetemben.
Szerintem a szombati kiválasztáskor begyűjt egy-két jelet, remélem annyit, ami a párbajra jelölésre elég.
17/17 anonim válasza:
Én birom ő az eggyetlen akinek stilusa is van:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!