Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bécinek szurkoltok? (VALO...

Bécinek szurkoltok? (VALO VILAG) Ha igen, akkor bőv. Lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma találtam facebookon egy oldalt, ami nem is olyan hüjeség! Én lájkolom! És ti?

Link:

[link]

2011. jan. 28. 00:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Találkozzon, találkozzon!!!!! Szegény.....
2011. jan. 28. 00:38
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Le lehet pontozni, de ennek az embernek hagy ne szurkoljak már: [link]
2011. jan. 28. 00:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Mit jelenz az, hogy Jordán-pozitív?
2011. jan. 28. 01:00
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Na,köszi a linket,eddig se bírtam,de most már megvan a véleményem...
2011. jan. 28. 01:07
 5/17 anonim ***** válasza:

"Mit jelenz az, hogy Jordán-pozitív?"

Zsidót jelent.

2011. jan. 28. 02:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Nahát, ez nagyobb kihívást jelentett nekem, mint magamtól kiszúrni rajta!
2011. jan. 28. 11:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Ugyan már! Csak nem vagytok olyan hü.ék, hogy elhisztek mindent! Ha minden pletykát elhinnék, akkor senkit sem "birnánk" :S Ugyan ugyan! :/ Szánalmasak, akik másokat ócsmárolják, meg hüjeségeket találnak ki rolluk..! Ez az én véleményem! HAJRÁ BÉCI! <3
2011. jan. 28. 11:01
 8/17 anonim ***** válasza:
34%
Ti nácik vagytok? vagy mi van mi a baj a zsidókkal és cigányokkal kis g.eci hitlerivadékok nem minden cigány bünözö és a zsidók meg már aztán tényleg nem csináltak semmit I.DIÓ.TÁK!!! Hogy lehet valaki ilyen h.ül.ye nezzetek már egyszer magaotokba Én sem birom Bécit de nem azert mert cigány hanem mert nem tetszik a karaktere!!
2011. jan. 28. 11:36
 9/17 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező!

Látom olvasni sem tudsz. Mert helyesen írni, biztosan nem azt már látjuk.

Amit belinkeltem, azt a nagyratartott Bécid nyilatkozta! Nem kitaláció és rosszindulatú pletyka. A képek pedig a saját facebook oldaláról valók.

Részemről ennyi......

2011. jan. 28. 12:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem aztán tök mindegy, hogy Béci milyen etnikai csoport tagja. A kérdésre válaszolok: nem Bécinek szurkolok, de ha a nézők megszavazzák, persze, találkozzon a barátnőjével, bár nekem nem igazán tetszik (a többiekkel kapcsolatban sem), hogy bevállalták a bezártságot, mégis állandóan telefonálnak, leveleznek a családjukkal. A cikkről meg annyit, hogy ha valaki ilyen jellegű műsorba jelentkezik, vegye tudomásul, hogy nem maradhat titokban a múltja, és jobb ha őszintén magát adja, mert úgyis kibújik a szög a zsákból.
2011. jan. 28. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!