Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Éva szerintetek szép?

VV Éva szerintetek szép?

Figyelt kérdés

A tegnapi adásban volt, hogy milyen rosszul esett neki, hogy kifigurázták a kinézetét, főleg hogy mindig karikás a szeme alatt...

Szerintem Éva szép nő.

Szerintetek? És most attól függetlenül, hogy bírjátok-e vagy sem.

2011. jan. 25. 02:25
1 2
 1/17 anonim válasza:
Én nagyon nem bírom azt a nőt, viszont az arca szép, de másféle frizurát jobban el tudnék képzelni neki, nekem nem jön be ez a nagyon göndör.
2011. jan. 25. 04:05
 2/17 anonim ***** válasza:
Éva az egyik kedvencem vannak tőle szebbek is a villában, de ő se ronda aki meg kifigurázta biztos minden reggel úgy kell, h nem táskás a szeme! Egyébként pedig a párbaj fotó képe nagyon nem jön be ott úgy néz ki, mint egy tehén de ez csak a nagy haja miatt van!
2011. jan. 25. 05:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Nincs vele gond..
2011. jan. 25. 05:09
 4/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem csúnya. A haja pedig ilyen, erről nem tehet. pl. Soma-mama gésái is ilyen, nem tudnak vele mit kezdeni.
2011. jan. 25. 08:25
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép arca van, meg a haja is tetszik nekem, bár talán lehetne kisebb a terjedelme... :) Alakja is jó.

A karikás szem, háát, ha többet aludna szegény, meg nem lenne ilyen streszzhelyzetben, akkor nem lenne...

2011. jan. 25. 10:24
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az. Az alakja csinos, mint nő, biztos jól néz ki, de szerintem pont az arca az, ami nem szép. Olyan pici szemei vannak, amit mindig jó vastagon kifest feketével,így nekem még kisebbnek tűnnek, és ez nem áll jól neki. A másik meg a haja, tényleg szörnyű, még ha nem is tehet róla. Láttam valahol egy képet, ahol ki volt vasalva a haja, na az fényévekkel jobb volt.

Az meg, h rosszul esik neki, h kifigurázzák.. Igazából mikor bement, tudta, h ez mivel jár, hiszen szerepelt már valóságshowban korábban is. Ha pedig úgy érzi, h a karikákról nem tehet, akkor miért borul ki rajta?

2011. jan. 25. 11:04
 7/17 anonim ***** válasza:
En utalom Evat,a viselkedese miatt,ettol fuggetlenul szerintem a legszebb a villaban,ha tudna banni a korrektorral es az alapozoval,eszre se vevodne a "taska",nem tud sminkelni,a kis szemeket nem szabad vastagon kihuzni,a pia es a kialvatlansag miatt van ez,egyebkent van aki szornyen nez ki reggel,van aki kimondottan szep.Az alakjarol pedig:nincs dereka.Lasd amikor tancoltak.
2011. jan. 25. 11:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem kedvelem Évát, de szerintem nagyon szép nő. Jó az alakja is, és az arca is szép. A táskás szeme nem túl vonzó, habár nem mindig olyan (főleg ha jól ki van sminkelve), talán ha nem tivornyázna annyit, ez változna.
2011. jan. 25. 11:51
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
nincs a külsejével gond, csak annyi h KARIKÁS A SZEME BAAAZMEG! xD
2011. jan. 25. 12:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Szép nő, de sokkal idősebbnek néz ki a koránál, pont a táskás szemek miatt. Nővérem 28 éves és jóval fiatalabbnak néz ki nála.
2011. jan. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!