VV Éva szerintetek szép?
A tegnapi adásban volt, hogy milyen rosszul esett neki, hogy kifigurázták a kinézetét, főleg hogy mindig karikás a szeme alatt...
Szerintem Éva szép nő.
Szerintetek? És most attól függetlenül, hogy bírjátok-e vagy sem.
Szerintem is szép arca van, meg a haja is tetszik nekem, bár talán lehetne kisebb a terjedelme... :) Alakja is jó.
A karikás szem, háát, ha többet aludna szegény, meg nem lenne ilyen streszzhelyzetben, akkor nem lenne...
Szerintem nem az. Az alakja csinos, mint nő, biztos jól néz ki, de szerintem pont az arca az, ami nem szép. Olyan pici szemei vannak, amit mindig jó vastagon kifest feketével,így nekem még kisebbnek tűnnek, és ez nem áll jól neki. A másik meg a haja, tényleg szörnyű, még ha nem is tehet róla. Láttam valahol egy képet, ahol ki volt vasalva a haja, na az fényévekkel jobb volt.
Az meg, h rosszul esik neki, h kifigurázzák.. Igazából mikor bement, tudta, h ez mivel jár, hiszen szerepelt már valóságshowban korábban is. Ha pedig úgy érzi, h a karikákról nem tehet, akkor miért borul ki rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!