Szerintetek Julia Roberts szép nő?
Engem, mint nőt mindig is foglalkoztatott Julia szépsége. Nem tudom...Ha külön vizsgálom a testrészeit, egyik sem tetszik úgy igazán, de együtt mégis van benne valami. Amikor mosolyog azzal a nagy szájával elvarázsol és olyan akarok lenni, mint ő. Nem tudom miért, de ez a misztikussága, amely sugárzik belőle tetszik. Ezért is az egyik kedvenc színésznőm. Szerintem ő több, mint amennyinek látszik.
Szeretem a stílusát és a természetét, talán emiatt is szépül meg a számomra.
Hát én őszintén szólva nem értem, hogy miért vannak úgy oda érte... meg, h miért pont őt választották a legszebb nőnek asszem 2010-ben..
Szerintem egyáltalán nem szép... a hamis szája úgy néz ki mint egy... nem is tudok rá mit mondani.. kész..
az egész feje meg olyan mint ha épp órákig bőgött volna, csak próbálja leplezni és ezért erőltetve mosolyog... szerintem durva egy feje van.. de ez az én véleményem :) Ezért aki nagy julia roberts van ne pontozza le a válaszom mert én csak a kérdésre válaszoltam.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!