Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Julia Roberts...

Szerintetek Julia Roberts szép nő?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
igy női szemmel azt mondom h igen, van benne vmi különleges, és ez széppé teszi, hozzáteszem szeretnék ugy kinézni annyiévesen. 20/L
2011. jún. 19. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Én női szemmel nem találom szépnek,sőt. DE biztos van benne valami,mert sokaknak tetszik. :)
2011. jún. 19. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem túl szép. Olyan széles szájú kisbéka kinézete van:/
2011. jún. 19. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem.Egyszer egy partnere azt mondta róla,hogy amikor forgatták a filmet,mindig attól rettegett,hogy azzal a hatalmas szájával egyszer elnyeli.Julia Roberts úgy megsértődött,hogy soha többet nem állt vele szóba,és be is perelte.
2011. jún. 20. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg baromi nagy szája van. De nemcsak ezért nem tetszik (bár ez a fő oka), alapjáraton sem egy szépség. A csúnya és az átlagos között van nálam, de ízlések és pofonok.
2011. júl. 17. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem, mint nőt mindig is foglalkoztatott Julia szépsége. Nem tudom...Ha külön vizsgálom a testrészeit, egyik sem tetszik úgy igazán, de együtt mégis van benne valami. Amikor mosolyog azzal a nagy szájával elvarázsol és olyan akarok lenni, mint ő. Nem tudom miért, de ez a misztikussága, amely sugárzik belőle tetszik. Ezért is az egyik kedvenc színésznőm. Szerintem ő több, mint amennyinek látszik.

Szeretem a stílusát és a természetét, talán emiatt is szépül meg a számomra.

2011. júl. 21. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

Hát én őszintén szólva nem értem, hogy miért vannak úgy oda érte... meg, h miért pont őt választották a legszebb nőnek asszem 2010-ben..

Szerintem egyáltalán nem szép... a hamis szája úgy néz ki mint egy... nem is tudok rá mit mondani.. kész..

az egész feje meg olyan mint ha épp órákig bőgött volna, csak próbálja leplezni és ezért erőltetve mosolyog... szerintem durva egy feje van.. de ez az én véleményem :) Ezért aki nagy julia roberts van ne pontozza le a válaszom mert én csak a kérdésre válaszoltam.

Üdv

2012. jan. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!