Szerintetek mire megy a hatos a négyes ellen a VV4-ben?
Figyelt kérdés
Én személy szerint úgy gondolom, h bennük nincs olyan erő, mint a 4-esben (Oli, Alek, Éva, Szandika), és a hatos szinte csak kényszerből alakult meg. Én Olivéréknek drukkolok, Ti?2011. jan. 24. 12:04
11/28 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy negyen nyerik meg a Valo Vilagot!!!!!Fergek patkanyok reszeges ketszinu kacsacsoru szexmanias szarkevero oliver nyolcosztalyosalekosz rudtancos ribanc alkoholista sopredek.
12/28 anonim válasza:
Te is pont beillenél közéjük, kedves utolsó...:-)
13/28 anonim válasza:
Hajrá 4-es! Azért megfigyeltétek a 6-os drukkerek stílusát??? :) 8 osztályos Alekosz??? Kedves 6-os drukker, tanulhatnál tőle, mert én őt még sosem hallottam ilyen alpári stílusban megnyilatkozni....
14/28 anonim válasza:
A hatos drukkerek stílusa pont olyan, mint a hatosok.Nyomi:-)
15/28 anonim válasza:
14:51 - es kedves valaszolo. A müveltseg, olvasottsag, tajekozottsag mervadoja nem csak az iskolazottsag, azthiszem, ezt nem artana tudatositanod magadban. Sok buta, intelligencia hianyban szenvedö ember kap manapsag erettsegit, es veszik fel föiskolara stb.. Pl. Aniko, akinek " szuvenir " velemenye van, es a higgyetek szot hidjeteknek irna, es Laci, aki nem is tudom mivel erdemelte ki a legypiszkot a neve ele, mert nem jeleskedett a müveltsegi vetelkedön a kedves doktorur.
16/28 anonim válasza:
Ildikorol nem is beszelve, aki tanar lettere azt sem tudta, mikor volt a masodik vilaghaboru, meg evszazadba sem tudta hova tenni. Szanalmas. Ezek az ertelmisegi szereplöik nalunk, egy valosag shownak. Ez kinek ciki?
17/28 anonim válasza:
lehet h nem 4en fogják megnyerni a vv-t, de legalább vki 4ük közül nyeri meg. én Olivérnek és Évának szurkolok, mert rég láttam olyan söpredékeket, mint akik a 6osban vannak. Olivér, Szandika, Alekosz és Éva legalább mindig el tudták dönteni hogy kikkel vannak jóban, viszont Zsófi, Gigi, Laci, Anikó, Jerzy össze-vissza ugrálnak. Meg Laci mit fenyegetőzik? Mi lesz a villán kívül? Ő is egy ugyanolyan őstahó, mint akiket ő tart azoknak.
18/28 anonim válasza:
A 6-os a selejt banda. Laciban nagyot csalódtam, a többiről kezdettől tudtam, hogy nyomi. De azt nem értem, Bécit miért tartják olyan erősnek (maguk közt és a nézők egyaránt). Sunyi alak, gyakran előfordul, hogy üti egyik szavával a másikat.
19/28 anonim válasza:
utolsó! én sem értem, mit esznek Bécin... Szerintem olyan semmilyen, és ahogy beszél....
20/28 anonim válasza:
Évát ócsáróljátok mert piás. És Bécike meg Gigi? Mindenhol a provokatív videóiba fotóikba híreikbe botlok pedig nem is keresem. AKIK EZEKET FAVORIZÁLJÁK AZOKNAK EGY SZAVUK NEM LEHET A NÉGYESRE.
Mellesleg Anikó simán verte már néhányszor részegségbe akármelyik villalakót. Először gondolkodjatok mivel vádoljátok a négyest, aztán írjátok le, mert n agyon gáz amivel vagdalóztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!