Ketszinu a volt negyes csapat, hisz orok baratsagot kotottek es most mar csak 2en vannak?
A nagy 4est Oli tartotta ossze,o nincs igy a 4es is szetesett.
Szandika meg Oli kimenetele elott kezdett atallni.
Eva es Alekosz?hat...Mindketten kihasznaljak egymast,ez nem baratsag.
Most mindjárt megmagyarázza valaki, hogy odabent mindenki barátsága őszinte csak a 4es-é nem.
Szandika a kétszínű. ezen nincs mit magyarázni. Alek és Éva kitartanak egymás mellett, Oli meg kiesett. Ennyi.
Szandika is kedves volt Gombival a ma esti párbajon?
Ja igen, ez Szandika, ez jelenti őt, ha valami nem tetszik, akkor duzzog, és fujj. Szerintem nem kedves dolog így búcsúzni valakitől, ha érzi azt, hogy akkor látja utoljára (a közeljövőben)
Éva és Alekosz ma is bizonyította, hogy nem utálják egymást (én nem a kihasználást láttam), Olivér pedig (mint ma láthattuk) még mindig a barátjuk, de már nem a villában.
Ja, hogy Szandika előbb azt mondta, hogy a Bélát fogja mondani, aztán az Olivért mondta? Szandika egy kétszínű k*rva, és ez ellen nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!