Szerintetek mire megy a hatos a négyes ellen a VV4-ben?
Konkrétan azt érik el vele, hogy most hatalmas széthúzás van a villában, és akármit mondanak ezt ők okozták, mert a négyes eddig is jóban volt, de nem volt ilyen kettéosztás, a hatos most ezt csinálta. Szánalmas.
A hatosból egyedül Béci aki erős. Évát valószínüleg ki fogják választani, és sajnos szerintem kint is marad Gigivel szemben (mert szerintem őt választja majd, vagy Anikót), mert Gigire szavaznak majd a Béci szimpatizánsok is.
Szóval igen, Évát ki fogják szerintem ejteni, de a négyes többi tagját nem, ugyanis sokkal erősebbek náluk. Egyedül Bécinek van esélye a négyes tagjaival szemben.
Én azért drukkolok Évának!!! És Alekosznak, ők a legjobbak!
Mondjuk az utolso hozzaszolason jot nevettem:-)))))
Szerintem kicsit tagabbra kene nyitni a szemedet. Hazug??? Ketszinü??? En se Szandikat, se Olivert, se Alekoszt nem lattam meg annyit masok hata mögött beszelni, mint mndjuk a Zsofikat, meg Gigiket, Anikoval az elen. Az italozasrol meg annyit, hogy nem is olyan regen meg Beci ordibalt beb..szva egy videon amit neztem, es Aniko reszeg jeleneteiröl inkabb ne is beszeljünk. Szarkavarasrol meg csak annyit, hogy a Szandika Aniko vitat Zsofika indukalta, az Eva ellen iranyulo balhekert pedig eleinte Oliver, ö mar nem, Gigi viszont az elejetöl folyamatosan okolhato. A hatos nagy embere Laci, pedig viszi a primet, ami a ketszinüseget illyeti. Benne igazan nagyot csalodtam. Gyengek mint a harmat, ha ki is küödik Evat, viszi magaval Gigit vagy Anikot, es szerintem visszamegy, ha nem, akkor sincs veszve semmi, mert a Szandika, Oliver, Alekosz önmagaban olyan eröss, hogy max Beci ejtheti ki barmelyiküket, de ez sem tart mar sokaig, mert Beci sem esett messze az almafatol, es lassan mindenki rajön erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!