Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért foglalkozunk ennyit a...

Miért foglalkozunk ennyit a ValóVilággal, miért fontos számunkra, hogy ki milyen és ki nyeri meg a játékot?

Figyelt kérdés
Nézegetem a kérdéseket és a válaszokat és megdöbbenek, hogy micsoda ingerültséget vált ki emberekből. Szitokszavakkal illetik egymást a válaszolók csak mert nem ugynazt a figurát szereti. Miért olyan fontos ez? Miért olyan fontos, hogy a tv-ben idétlenkedő emberekre pénzt költsünk a küldött sms-ekkel? Mitől változik meg az életünk, ha a xy kiesik? Miért jó az, hogy a mi pénzünkön küldött sms-ek segítségével valakit hozzájuttatunk házhoz, autóhoz, pénzhez? Mi a hasznunk ebből? Szerintem az égvilágon semmi! Mi véleményetek?
2011. jan. 24. 08:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A délutáni Belevaló világban aztán megmutatkozott az egész VV4 kiknek a "szórakoztatását" szolgálja! Etnikumnak hiányzott a MAUNIKA SAU, kapták helyette ezt! Fogatlan, primitiv alakok istenitik pl. a bunkó Alekoszt vagy a Szandikát. Beöltöznek bohócnak és még nevetni is kellene ezen. Aki ezt nézi, megérdemli.
2011. jan. 24. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Érdekes! Te még a délutáni Bele való világot is megnézed!
2011. jan. 24. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha egyszer semmi mást nem ad a tv.Amikor este az ember fáradt el kell,hogy foglalja magát valamivel.
2011. jan. 24. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Engem meg untatnak a csöpögős, bugyuta latin filmek, az 1000 éve menő sorozatok, az egykaptafás akciófilmek, krimi-filmek, nyomozós filmek, kórházas filmek... egy idő után mind unalmas...Persze vannak kulturális műsorok, amik jók, de mindig nem lehet és nem is jó ilyesmit nézni.. Ezen kívül még vannak hírek... szóval én azért nézem,mert számomra ez egyedi műsor, van, amikor vicces, igen, van amikor alpári, de mitől különb egy átlagos mozifilm, ahol minden 2. percben nők mutogatják magukat, rondán beszélnek,és vér folyik?

Na és igen, a különböző karakterek - mégha buták, közönségesek, stb. is - nekem kikapcsolódást okoz... Nyugodjatok meg, a vv csak kb. fél évig tart, miért nem léptek fel pl. a klippben vonagló pics@k,az öldöklő mozifilmek stb... ellen, amelyek mindig lesznek? Sztem pl. egy fókusz sokkal igénytelenebb műsor... csak a celebek, meg meztelenség.... és nem fél évig tart....

2011. jan. 24. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Én rendszeres nézője vagyok a műsornak, és szeretem nézni. Habár az kiakaszt, hogy 12-es karikával megy, szerintem legkorábban 9-kor kellene kezdeni, sok a káromkodás és az öncélú magamutogatás benne ahhoz, hogy egy gyerek is megnézze. Hiába van kisípolva a káromkodás, hiába van letakarva Szandika melle, attól még mindenki tudja, hogy káromkodik és hogy félmeztelenül mászkál a nappaliban.

Mindenesetre az én gondolkodásomat már nem befolyásolja egy tévéműsor, engem csak szórakoztat. Másrészt érdekel a pszichológia, érdekes látni, hogy mit hoz ki az emberekből a bezártság, az ingerszegény környezet, és kis helyen idegenekkel való együttélés. Ez a mi társadalmunk görbe tükre, mindenki tud egy-egy szereplővel valamennyire azonosulni, együttérezni a benti problémáival, egyetérteni vele.

Én sms-t biztosan nem fogok küldeni a műsorba, hiába van kedvencem és persze olyan is, akit ki nem állhatok. Az én életem nem lesz se jobb, se rosszabb, ha X vagy Y nyeri meg a játékot a végén, így értelmetlennek tartom ilyenre pénzt áldozni.

Kommentelni gyakran szoktam a témával kapcsolatban, és van, hogy csípősen fogalmazom, de szitkozódni nem szoktam. Engem is meglep, hogy egyesek agyát mennyire elborítja a téma, legyen az kérdező vagy válaszoló.

2011. jan. 24. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Szandika nevű primitiv nőstény káromkodásait unom, mos tmég be is kattant. Lerúgdosta a kamerákat. Kérdés, kirúgják-e emiatt? Bekattant a szex hiánya miatt.
2011. jan. 25. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!