Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért foglalkozunk ennyit a...

Miért foglalkozunk ennyit a ValóVilággal, miért fontos számunkra, hogy ki milyen és ki nyeri meg a játékot?

Figyelt kérdés
Nézegetem a kérdéseket és a válaszokat és megdöbbenek, hogy micsoda ingerültséget vált ki emberekből. Szitokszavakkal illetik egymást a válaszolók csak mert nem ugynazt a figurát szereti. Miért olyan fontos ez? Miért olyan fontos, hogy a tv-ben idétlenkedő emberekre pénzt költsünk a küldött sms-ekkel? Mitől változik meg az életünk, ha a xy kiesik? Miért jó az, hogy a mi pénzünkön küldött sms-ek segítségével valakit hozzájuttatunk házhoz, autóhoz, pénzhez? Mi a hasznunk ebből? Szerintem az égvilágon semmi! Mi véleményetek?
2011. jan. 24. 08:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Ez engem is érdekelne. Még ha esetleg szimpatikus emberek is lennének.. De én csak arra tudok gondolni, hogy akik ennyire odavannak a VV-ért és a benne szereplő emberekért, azok ugyanolyan buták mint a szereplők...
2011. jan. 24. 08:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert az emberek szeretnek játszani. Csak még nem jöttek rá, hogy barátokkal játszani jobb.
2011. jan. 24. 09:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Meg azért mert naívak.Azt hiszik,hogyha szavaznak van esélyük bármit is megnyerni abból amit a szavazók között sorsolnak ki.Ez mind etetés,de amíg van rá kereslet,addig ez így marad.Én tuti nem költenék rá egy forintot sem,max ha egy ismerősöm bent lenne,de annál igényesebb körökben mozgok...:)
2011. jan. 24. 09:16
 4/16 anonim ***** válasza:

sajnos nem tudom..........

de én nem nézem, mert semmi értelme az egésznek

hihetetlen hogy ez kell a magyaroknak :O

2011. jan. 24. 09:27
 5/16 anonim ***** válasza:

Aki nézi a műsort - és ezt vállalja is mások előtt, mert érdekes módon bizonyos réteg attól tart, hogy ezért őt butának nézik és ő maga is igyekszik ezeket az emberek mind butának titulálni - szereti megvitatni a szereplők jellemét, viselkedését. Nincs ebben semmi különös. A eltérő egyéniségű villalakók a különböző életszemléletű nézőkből is más-más véleményt hoznak ki, és ha ez nem egyezik a vitapartnerével, hát lehetnek, akik ezt ingerültebben veszik tudomásul.

Ez egyébként egy szórakoztató műsor, nevezhetnénk színháznak is, hisz maga az élet sem más. Sok diplomás ember is nézi, akikre nem feltétlenül szoktuk ráfogni, hogy buták. Valóságos konfliktusokat és ezekből kialakuló élethelyzeteket mutat be egy szűk, viszonylag zárt világon belül. Miért nem lehet ez szórakoztató, netán még tanulságos is a tv nézőnek?

Aki teheti, szavazzon. Többnyire szerintem a szereplők ismerősei, hozzátartozói teszik ezt. Én elvből sem szavazok, de nem is nagyon engedhetném meg magamnak, pedig a mostani párbajban szívesen döntenék a kiesőről.

A nyertestől pedig csak akkor sajnálnám a főnyereményt, ha a lusta, közönséges, sz@rkeverő társaság egyike kapná meg.

2011. jan. 24. 09:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Ezt a műsort nem a magyarok kezdték rendezni!
2011. jan. 24. 09:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Persze sokakat érdekel,h kinek mi a véleménye a villalakókról!tettem fel egy kérdést Laciról,és egy pár válaszoló elég ellenszenvesen válaszolt!nem értem miért kell egyből bunkó stílusban írni!talán ezeknél az embereknél van jelen az amit a kérdésemben feltettem!
2011. jan. 24. 09:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszem magától értetődik, hogy az emberek a saját jellemükhöz legközelebb álló szereplő mellé állnak.
2011. jan. 24. 09:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Én bevallom hogy nézem, na nem azért mert szerintem annyira jó műsor, de általában ha már megy a tv akkor sok választásom nincs, mivel nem fizetek elő tv-re. Inkább netről letöltöm amit nézni akarok.

Azokkal akik bent vannak azon kívül hogy akarva akaratlanul én is véleményt alkotok és pár embert szívesen látnék kint, de megértem őket. Ő nekik van egy céljuk mert ez fontos az életükben, és ezt bevállalják. Én is örülnék egy saját lakásnak kocsinak és pénznek amit befektethetnék, de én nem vállalnám ezt be soha, főleg hogy szerintem az összes olyan műsornak ahol nem az alapján történik a kiesés ahogy azt a tehetség vagy a bent történő szereplés megköveteli, hanem pár ember szavazatán annak semmi értelme, és az akinek nincs erre pénze a családja nem engedheti meg az ba*hatja finoman fogalmazva.

Ami engem igazán bosszant az az emberi hülyeség hogy mennyire képesek lealacsonyodni nyilvánosan. Néztem egyszer az idióta talk show-t amit erre a műsorra építenek és hihetetlen hogy milyen emberek vannak ott, valószínűleg már elvonási tüneteik voltak hogy nincs Mónika show meg Joshi barat. Egyes visszaszólások kb mint ha az ovodás érvelései olyanok. Meg videón lejáratják magukat azzal hogy még egy rendes videót se képesek csinálni, de hát ezen nevetünk mi. És ez szomorú hogy még mindig itt tart a magyar tv néző kultúra. Szerencsére már nagyon sok csatorna ad lehetőséget arra hogy ezeket elkerüljük, más kérdés hogy ki akar fizetni érte vagy sem.

2011. jan. 24. 10:09
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Mert az emberek unatkoznak, ingerszegény a környezet, kell a balhé.
2011. jan. 24. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!