Vállalkozó fiatal pár vagyunk, fuvarozással foglalkozunk. Amióta csak elkezdtük, szinte minden autónkkal történik valami. Mit gondoltok miért van ez?
Figyelt kérdés
Pl. Rejtett hiba, javítás dupla költsége, a dolgozónk, akiben megbíztunk, elvitte a saját autónkat saját célra, de lebukott, ma baleset történt. Mindig történik valami rossz.2011. júl. 11. 16:52
1/8 anonim válasza:
Erről csakis a rossz hold konstelláció állása, a napi hőingadozás emóziós torzulása és egy darab sz*r tehet...
2/8 anonim válasza:
Kereszt van az autóitokban ? Papi áldás van rajta ?
Nem tudhatom, hogy milyen rejtett bűnöket követtetek el hogy ilyenek történnek veletek...
3/8 anonim válasza:
Van ilyen nalunk is.pl:elromlik a mosogep,masnap a porszivo egy het utan a vasalo stb.De komolyan vonzza a baj a bajt.Ja es valamelyik nap mindent eltörtem ami a kezem köze került.Poharat,a hamust,a dekoangyalkamat, es a szel leverte a vazamat is.Szal ne aggodj.Anyu mondta,hogy a baj nem all meg haromig es igaza van.
4/8 anonim válasza:
biztos megátkozott valami szellemvarázsló ,amúgy is velem is történt már hasonló(nem hittem el)de meghatározott időközönként folyékonyat szarok (hihetetlen de igaz)és ez történik már évek óta ...........
5/8 anonim válasza:
majd beindul az üzlet...
nem fog mindig valami rossz történni
6/8 anonim válasza:
1. mert a legtöbb ember ilyen
2. mert a legtöbb ember ilyen
3. mert a legtöbb ember ilyen
4. balesetek történnek mindenkivel
sztem semmi természetfeletti nincs ebben
7/8 nap fonat válasza:
Meg tudod nézetni ezt megfelelő szakemberrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!