Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4. Szerintetek meddig bírja...

VV4. Szerintetek meddig bírja a 6os? Mi a véleménbyed róluk? Olivérnek igaza volt, hogy megmutatkozott a valódi énjük, nem?

Figyelt kérdés

Laci egy idegbeteg, Anikó sz.arkavaró, Gigike most már 100%-ig színészkedett (mondjuk eddig is tudtam)

Egyedül Bécit sajnálom, őt bírtam.

2011. jan. 23. 21:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%

"Anikó: nekem azóta nem szimpatikus, amióta előadta az "Alekosz fellökött" showt.

Zsófika: Hát, ha a Zsó-szótagot levesszük, a maradék kifejezi a véleményemet róla.

Gigi: Az igazság tud fájni a legjobban, művésznő.

Laci: Hát az egyetlen, akiről nincs véleményem....

Jerzy: Felkapaszkodni valaki hátán...

Béci: Szimpatikus, kár hogy Gigi a testvére.

Alekosz: Nagyon szórakosztató

Olivér: Hát nagy kavarógép, de nem is tagadja.

Éva: Szeretetéhségben szenved, ezt kompenzálja a műsoraival

Szandika: Imádom, remélem ő nyeri meg.

Gombi: Hát..."

Te szerencsétlen, ugyanazokat írod, amiket a villalakók mondanak egymásra. Ha Ildi még bent lenne, kultúrbarbárnak hívnád, mert Alekosz így hívta, nincs saját véleményed, ez mennyire szar lehet. Amúgy a szórakoztató z-vel írandó.

2011. jan. 23. 22:16
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Kiscsillag, magadat hívd szerencsétlennek, ne engem. A véleményem miért ne egyezhetne meg máséval?

A szórakosztató nem véletlen volt, csak egy kicsi gondolkodást igényelne :) AleKOSZ-szóraKOSZtató...

2011. jan. 23. 22:20
 23/30 anonim ***** válasza:
22%
Ja mellesleg nem hívnám és nem is jellemezném Ildikót kultúrbarbárnak. Nekem szimplán ego túltengésben szenvedő, önkritikával nem rendelkező nő volt.
2011. jan. 23. 22:22
 24/30 anonim válasza:
64%

Szerintem ameddig a játék véget nem ér ,mindig lesznek blokkok és mindig keresnek bűnbakot.

Eddig Ildi volt az áldozat ,hogy nem tud beilleszkedni,kultúrbarbár,stb. és mindenkit Évát várta vissza.Most ,hogy kitessékelték,most Éva a szar ,nagyszájú,stb..A ő nem lesz akkor lesz mindig más a 4 es ből.

Csak abba nem gondolnak bele ezek a nyomik,hogy 4 forduló után vajon ki lesz a 6 -osból?:)Nem 6 ember nyeri a fődijat csak 1.Nem barátkozni mentek be,hogy klubbot meg szövetséget kössenek mint az oviban.

Szerintem igenis jó ötlet volt Oli részéről,hogy csavarjunk a sztoryn,mert így valóban kitűnik ,hogy ki milyen.

Ennyi a véleményem,lehet hurrogni,de gyerekes ovis viselkedés ami kezd bennt lenni.

2011. jan. 23. 22:43
 25/30 anonim ***** válasza:
56%
Előző, bejelntettem a válaszod.
2011. jan. 23. 22:56
 26/30 anonim ***** válasza:
71%
Olivér a legnagyobb figura Anikónak meg két k.rvanagy pofon hiányzik! Éva tényleg már túlhisztis viszont. Zsófi egy olcsó sötét bohóc a Laci meg egy másik olcsó sötét bohóc de a legnagyobb senki a földön! Gigi Béci Erzsy meg majmok Hajrá Alekosz Hajrá Olivér :)
2011. jan. 24. 07:45
 27/30 anonim válasza:
Hova jelentetted a válaszom?
2011. jan. 24. 12:18
 28/30 anonim ***** válasza:

Én Olivérnek drukkolok! Nagy taktikus, ez nem vitás. És taktikázni miért ne lehetne. Ráadásul ő ezt nem is tagadja, azt pedig, hogy a többiek vakok, és nem vesznek észre egy s mást, az legyen az ő bajuk, ők miért nem taktikáznak. Nem mondom, néha Olivér csinál számomra is már nem szimpatikus dolgokat, de ennek a játéknak ez a lényege valamilyen szinten, hogy elbizonytalanítsunk, kikészítsünk embereket. Az igazán erős jellemek ezeket nem veszik magukra.

A kettészakadásról:

Szerintem a hatos azért alakult meg, mert félnek a négyestől, és ki kellett találniuk valamit. Ez a hatos csak úgy megalakult, de nem látok bennük nagy erőt, nagy egységet. Ők nem harcolnak majd annyira egymásért mint a Villa négyese. A hatosba nagyrészt azok tartoznak bele, akik jóformán alig mutattak magukból eddig valamit, és most abban bíznak, hogy majd ezzel sokat lesznek végre képernyőn, tehát beijedtek. Hiszen mindenki, aki reálisan nézi a dolgokat tudhatja, hogy az eddigi összefoglalók nagy része Olivérről, Éváról, Alekoszról és néha-néha Szandikáról szóltak. Néha pozitív, néha negatív színben tűnnek fel, de ebbe a műsorba pont ez kell, hogy az emberek legyenek valamilyenek, itt az a lényeg, hogy csak pontosan semlegesek ne legyenek, mert az olyan személy egy showműsorba elvész...

Hajrá Olivér, remélem ő lesz a végső győztes!

2011. jan. 24. 12:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Igen, a négyes is kavarja a sz.rt, de ők legalább szórakoztatóak is közben.A hatosok meg csak simán buták és sz.rkavarók....
2011. jan. 24. 15:02
 30/30 anonim ***** válasza:

"Anikó miért is szarkavaró?Mert megmondja bárkinek a képébe a frankót?Laci meg nem idegbeteg, az Évike, na ő idegbeteg.

A szarkavaró az Olivér és Éva."

1. Aniko semmilyen frankot nem mond meg, senkinek a szemebe. Hagyjuk mar a nagy szocsatait, amikor nagy hevesen tiszteletröl papol, meg hogy ki kinek adja, vagy nem adja meg a tiszteletet. Ö megadta a tiszteletet Evanak, amikor neki esett olyasmi miatt, amiröl abszolult nem Eva tehetett? Emlekszel arra, amikor Szandikat leosztotta, hogy nem beszelhet ugy az emberekkel? A sajat elvarasainak nem tud megfelelni, öszintetlen, ketszinü egoista p.icsa. Milyen hisztit vert mar, amikor megkapta a 9. szamot. Nem tudta elfogadni, hogy öt ennyire ertekelik csupan. Ez egy jatek, es minden jatekban vannak elsök, es utolsok, utolsonak is tudni kell lenni, ahogyan elsönek is, es az hogy ö ezt nem tudja meltosaggal viselni, arulkodik a jellemeröl. Szanalmas amit müvel, es ö jobb ha nem ker szamon senkit az alkoholfogyasztas miatt, mert Alekosz nem csinalt meg hülyet magabol beb.szva soha, de ö mar igen. Egyebkent sincs rondabb egy reszeg nönel, es ö sokkal reszegebbnek tünt nekem egy parszor, mint Eva barmikor is.

2. A Laci nem idegbeteg. Forog a szeme, majd felrobban, fenyegetözik, kikelve magabol ordibal, mindenkit elküld a p.csaba, es nem idegbeteg? Nezed te ezt a müsort? Egyröl beszelünk?

3. Velemenyem szerint, egy taktikan, önuralmon, emberismereten, talpraesettsegen, es barmilyen hihetetlen, de intelligencian alapulo jatekban, egyalltalan nem szamit elitelendö dolognak a taktikazas. Oliver nagyon jol taktikazik, az hogy a jatekban ebben nem akad ellenfele, az nem az ö hibaja. De ki is lehetne szamara ellenfel? Aniko? Aki magyar szakos tanarnak keszül, de "szuvenir" velemenye van, es a higgyetek szot hidjeteknek irna? Vagy talan Zsofika? Aki egyetlen ertelmes kerdesre sem tud komoly, es tartalmilag megfelelö valaszt adni? Vagy Gigi? Aki kitünö tanulo lettere, meg a batyja szerint is csunyan alulmulta magat a müveltsegi vetelkedön? Alapvetö kerdesekre nem tudtak a valaszt, ami szegyen, es nem csak nekik, de az orszagnak is.

2011. jan. 24. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!