VV4. Szerintetek meddig bírja a 6os? Mi a véleménbyed róluk? Olivérnek igaza volt, hogy megmutatkozott a valódi énjük, nem?
Laci egy idegbeteg, Anikó sz.arkavaró, Gigike most már 100%-ig színészkedett (mondjuk eddig is tudtam)
Egyedül Bécit sajnálom, őt bírtam.
"Egyeseknek semmi fogalmuk az idegbetegségről."
Te közéjük tartozol.Néha felemeli a hangját azt ennyi.Az idegbetegség az az amit Éva lenyomott az Anikóval szembeni vitában.
Ez egy játék. A lényege az, hogy valaki megnyerje. Gondolom mind azzal a vággyal ment be, hogy elvigye a főnyereményt. Ehhez nem őszinteség kell, hanem épp keverés-kavarás, színészkedés.
Anikó: nekem azóta nem szimpatikus, amióta előadta az "Alekosz fellökött" showt.
Zsófika: Hát, ha a Zsó-szótagot levesszük, a maradék kifejezi a véleményemet róla.
Gigi: Az igazság tud fájni a legjobban, művésznő.
Laci: Hát az egyetlen, akiről nincs véleményem....
Jerzy: Felkapaszkodni valaki hátán...
Béci: Szimpatikus, kár hogy Gigi a testvére.
Alekosz: Nagyon szórakosztató
Olivér: Hát nagy kavarógép, de nem is tagadja.
Éva: Szeretetéhségben szenved, ezt kompenzálja a műsoraival
Szandika: Imádom, remélem ő nyeri meg.
Gombi: Hát...
Én egyetértek a kérdezővel. amit hozzáfűznék, hogy szerintem ez a 6 emberke kicsit komolyan vette a dolgot, elhiszem és egyetértek velük, hogy Olivér tapló volt, de ők rögtön hadihelyzetet hírdettek, ráadásul a négyesnek esze ágában nem volt kettészedni a csapatot, mert attól mert voltak ellentétek, még egyik a másikkal jóban volt.
és a hatos azért nem szimpi mert pl ott van Jerzy, akin látszik hogy ez az egész nem tetszik neki, de ott van, mert velük kicsit jobb a viszonya de ugyanakkor a négyessel sincs nagyobb gondja, de a hatos elvárja hogy velük legyen csak, és mostantól ne haverkodjon a többiekkel. mien alapon? ennyi erővel ők is rángatják Jerzyt mert tudják hogy Gigi miatt nem mondja meg a valódi véleményét szegény.
Anikó meg olyan könnyen ráaggat jelzőket emberekre. Pl Gombira is hogy kétszínű. Az a szerencsétlen?? Anikó egy nagy k. remélem Zsófi után ő megy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!