Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4. Szerintetek meddig bírja...

VV4. Szerintetek meddig bírja a 6os? Mi a véleménbyed róluk? Olivérnek igaza volt, hogy megmutatkozott a valódi énjük, nem?

Figyelt kérdés

Laci egy idegbeteg, Anikó sz.arkavaró, Gigike most már 100%-ig színészkedett (mondjuk eddig is tudtam)

Egyedül Bécit sajnálom, őt bírtam.

2011. jan. 23. 21:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%

"Egyeseknek semmi fogalmuk az idegbetegségről."

Te közéjük tartozol.Néha felemeli a hangját azt ennyi.Az idegbetegség az az amit Éva lenyomott az Anikóval szembeni vitában.

2011. jan. 23. 21:39
 12/30 anonim ***** válasza:
57%
Nem mondja meg Anikó? Csak Olivért vagy háromszor ki osztotta már.Egy kavarása volt kb amikor Szandival dumált Éváról, na bumm, Éva meg Olivér viszont naponta megkavarja a szart de rendesen kb.
2011. jan. 23. 21:41
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
Igen,az Éva felhergeli őket,aztán meg kinn bőg:olyaaaan gonosaaak ezsek az emberek brühühüüüüü
2011. jan. 23. 21:42
 14/30 anonim ***** válasza:
65%
Évánál nagyobb szarkavarót még nem láttam,no persze Olivérrel együtt.
2011. jan. 23. 21:44
 15/30 anonim ***** válasza:
71%
ez a hatos egy igazi szánalombrigád. Anikónak csak motanság nyílt ki a csipája, de ezzel saját magát járatja le folyamatosan. Gigi állandóan megjátssza magát. Zsófi egy idegesítő jelentéktelen hulladék. Jerzy teljesen analfabéta. Bécibe még látok fantáziát, de minden szimpátiámat elveszti azzal, hogy ehhez a fantasztikus hatoshoz asszisztál. Röviden ennyi a véleményem.
2011. jan. 23. 21:49
 16/30 anonim ***** válasza:
52%
Éva a legnagyobb szarkavaró, kint meg bőg, hogy "Jaj Oli, látod, milyen gonoszak ezek az emberek? Ugye megmondtam? Engem bántanak mindig" Undorító az a nő, mindenkit kibeszél, átvág, hogy ő jól jöjjön ki belőle, aztán ha lecseszik, akkor sajnáltatja magát. Az Olivér kétszínű, az Anikó meg simán megmondja a frankót akárkinek és mindig igaza van. A Laci meg nem idegbeteg, csak normális.
2011. jan. 23. 21:54
 17/30 A kérdező kommentje:
amúgy az is vicces, hogy Anikócska és Zsófika múltkor még mennyire Éva mellett voltak a párbajon mennyire jaj de szeretlek most meg... -.-
2011. jan. 23. 21:55
 18/30 anonim ***** válasza:
49%

Ez egy játék. A lényege az, hogy valaki megnyerje. Gondolom mind azzal a vággyal ment be, hogy elvigye a főnyereményt. Ehhez nem őszinteség kell, hanem épp keverés-kavarás, színészkedés.

Anikó: nekem azóta nem szimpatikus, amióta előadta az "Alekosz fellökött" showt.

Zsófika: Hát, ha a Zsó-szótagot levesszük, a maradék kifejezi a véleményemet róla.

Gigi: Az igazság tud fájni a legjobban, művésznő.

Laci: Hát az egyetlen, akiről nincs véleményem....

Jerzy: Felkapaszkodni valaki hátán...

Béci: Szimpatikus, kár hogy Gigi a testvére.

Alekosz: Nagyon szórakosztató

Olivér: Hát nagy kavarógép, de nem is tagadja.

Éva: Szeretetéhségben szenved, ezt kompenzálja a műsoraival

Szandika: Imádom, remélem ő nyeri meg.

Gombi: Hát...

2011. jan. 23. 21:58
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Azért azóta történt egy s más a villában... A mai összefoglaló alapján pl kifejezetten megérdemelte a négyes azt, amit kapott... Olviér a másik, akit lazán megrángatnék Éva mellett. Teljes mértékben igaza van a 6osnak abban, hogy ők nem bábok, akikkel ilyen szinten, tényleg ekkora mértékben lehet játszani, és a végén megalázni, és a képükbe röhögni, hogy "hehe ez csak játék volt nézzetek magatokra". Miért jó szítani az ellentéteket? Igen is, álljanak mostmár a sarkukra, mindenkinek igaza volt, aki ez ellen fellépett... A 6os közül is kiraknék jópárat azonnal, de a 4-esból 2-t is legalább!
2011. jan. 23. 22:09
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

Én egyetértek a kérdezővel. amit hozzáfűznék, hogy szerintem ez a 6 emberke kicsit komolyan vette a dolgot, elhiszem és egyetértek velük, hogy Olivér tapló volt, de ők rögtön hadihelyzetet hírdettek, ráadásul a négyesnek esze ágában nem volt kettészedni a csapatot, mert attól mert voltak ellentétek, még egyik a másikkal jóban volt.

és a hatos azért nem szimpi mert pl ott van Jerzy, akin látszik hogy ez az egész nem tetszik neki, de ott van, mert velük kicsit jobb a viszonya de ugyanakkor a négyessel sincs nagyobb gondja, de a hatos elvárja hogy velük legyen csak, és mostantól ne haverkodjon a többiekkel. mien alapon? ennyi erővel ők is rángatják Jerzyt mert tudják hogy Gigi miatt nem mondja meg a valódi véleményét szegény.

Anikó meg olyan könnyen ráaggat jelzőket emberekre. Pl Gombira is hogy kétszínű. Az a szerencsétlen?? Anikó egy nagy k. remélem Zsófi után ő megy ki.

2011. jan. 23. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!