Kit szeretsz, és kit utálsz a VV4-ből? Miért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 10:22
11/15 anonim válasza:
az egész műsor egy nagy sz*r...
12/15 anonim válasza:
akkor nemkell nézni de ha ebbe a témába írsz úgylátszik mégis csak érdekel :D
13/15 anonim válasza:
gigit és zsófikát utálom de egyre jobban.vígszinházak!!!évát egyre jobb fejnek tartom
14/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Alekoszt,Évát,Bécit:D
Alekoszt azért mert hatalmas arc,nem lehet megunni a király dumáját:D
Évát azért mert jókat lehet röhögni azon amikor kiakad és ordibál,ezen kívül őszinte és kedves(alekosszal:D)
Bécit azért mert nagyon helyes:)(úgy értem hogy jól néz ki külsőre az meg egy másik dolog hogy van benne egy kis cigány vér:D)Nagyon jól énekel és mikor meghallottam ezt a számát nagyon megörültem mert nagyon jóóóóóóóó:D:D
itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=xDYCbSPrnIA
Gigi jerzy anikó egy kicsit semlegesek a villában
Szandikát utálom de nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon uuuttáállom...:Segy kétszínű hülye ribanc egy "napraforgó"ahogy Éva mondaná:D
15/15 anonim válasza:
előző vagyok bocsánat Lacit kihagytam,én őt egy rendes személynek tartom de néha nagyon idegesítő tud lenni ezzel a hééé hhaaa váá migyááá' bedurvulok viselkedésével...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!