Van olyan reklám amit szeretsz és amit nagyon utálsz?
Én rühellem az összes betétes, tamponos, joghurtos reklámot!
Ami tetszik?
Az a focis, amiben egy amerikai idősebb színésznő szerepel, Betty White amikor azt mondja, hogy :
-Anyád nem ezt mondta az éjjel!
Meg nem mondom, mit reklámoz! sosem tudom a jó reklámoknál, mit reklámoznak, csak a sztori marad meg bennem!
Utálok egy bizonyos gyógyszerreklámot, amit mostanában folyton nyomatnak, és nagyon idegesítően, természetellenesen beszélnek benne a szereplők. Főleg az utolsó mondat bosszant: "Hamarabb visszamehettem dolgozni..." :))
Ami tetszett, az egy régebbi reklám, pelust reklámoztak benne. Egy cuki, kalapos kislány van benne, akit az apja elvitt az állatkertbe. A kiscsaj folyton valami itókát szivornyázik, a végén megijeszti egy majom, és az apja nyakába pisil... vagyis pisilne, de hát védi a pelus. Azért bírtam, mert jól megrendezett, aranyos reklám volt.
A T-mobile mókusos reklámja volt a kedvencem, kár hogy már nem adják.
Amit utálok az a maggis paradicsomleves reklám, amiben az asztalnál nyújtogatják a nyelvüket, és a füstlis reklám "picim hol vagy..."-ezt egy 8 év körüli gyerekre mondja a nő.
Úgy látom, hasonló az ízlésünk reklámok terén!
Első! A focis reklám a Snickers-é. Kivagy, ha éhes vagy? =o)
Második! A Normaflore reklám engem annyira nem irritál, a Robitusin annál inkább! A pelusos reklám tényleg haláli volt! =o)
Harmadik! A bankos reklámok nekem is tetszenek, valóban jók! =o)
Negyedik! A Maggis reklámot én is utálom! =o)
Ami kifejezetten a kedvencem a Kinder tojásos reklám : "-Nem! Az egy markoló!" Haláli!
Amit pedig egyszerűen rühellek, azt mostanában kezdték nyomatni, nem is tudom mit reklámoz, egy kiscsaj mondja az aranyhalnak, hogy mit akar, aztán a végén, amikor már megkapott mindent, akkor be akarja darálni. Undorító! Na az új Always reklámról meg ne is beszéljünk!
Köszönöm, hogy válaszoltatok! Várok még néhány kedvelt és utált reklámot!
Szép estét! =o)
én a gyógyszeres reklámoktól hányok kaja közben..
a sziget reklámot bbejöttek
az az ékszerház
utálom az összes reklámot amúgy mert elmegy vele az idő. ugyis elkapcsolok ha reklám van csak ha lusta vagyok odanyulni a kapcsolóér akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!