Mit szóltok ahoz hogy Alekosz megy párbajozni?
Figyelt kérdés
Visszavárjátok? Vagy nem? Én mondjuk visszavárom mert a legnagyobb arc és egyéniség a villában nélküle nagyon unalmas lenne, hiányoznának a beszólásai stb. Ti hogy vagytok vele?2011. jan. 19. 22:49
11/14 anonim 

válasza:

Ti elhiszitek,hogy nincs megírva előre ez a forgatókönyv is?
Tökmindegy,kire gondoltok,kire szavaztok,mindent a Retek Klub ír meg előre.
12/14 anonim 

válasza:

Köszi kedves utolsó!
Én nem hiszem, hogy meg van írva előre, annak semmi értelme nem lenne. Nem mondom, hogy vmilyen módon esetleg nem befolyásolják az eseményeket, pl. egyes embereket szándékosan többet mutatnak, na de azért az baromság, h pontos fogatókönyv van.
13/14 anonim 

válasza:

Miért lenne baromság?
Ha tényleg rájuk hagynák,hogy azt csináljanak,amit akarnak,lehet hogy unalmas lenne a műsor.
14/14 anonim 

válasza:

De csak LEHET! Amúgy meg annyira szerintem nem izgalmas. Ha tényleg megrendezett lenne, olyan szinten is, hogy ,ár előre azt is meghatározták, hogy ki kerüljön be, akkor szerintem nem ilyen sok sík gyopár lenne benn, akinek a fele 2 hét után sír, hogy haza akar menni. Ráadásul a fele táesaság szürke egérke, alig tűnik fel valamivel. Szerintem ha megrendezett lenne, jobb lenne ennél. Olyan extra nem történik benne, hogy azt rendezni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!