Mit szóltok ahoz hogy Alekosz megy párbajozni?
Figyelt kérdés
Visszavárjátok? Vagy nem? Én mondjuk visszavárom mert a legnagyobb arc és egyéniség a villában nélküle nagyon unalmas lenne, hiányoznának a beszólásai stb. Ti hogy vagytok vele?2011. jan. 19. 22:49
1/14 anonim válasza:
Nem a kedvencem Alek, de miért őt akarják kitenni? Menjen Gigike, Szandika, vagy Zsófika.
Alek nagy arc, tuti visszajön, ha csak nem Olivért vagy Bécit viszi ki, de miért tenné??
Vigye azt a kis kavarógép Zsófit, és 99%-1%-kal hagyja is kint a fenébe!
Kiváncsi vagyok kit választ.
2/14 anonim válasza:
Alekosz fog visszajönni. És szerintem vagy Gigit vagy Zsófit viszi ki.
Nem fognak hiányozni senkinek. Talán az Erzsike szíve is megszakadna és kimenne a rácz után.
3/14 anonim válasza:
Én kedvelem Alekoszt, szerintem tutira ő fog visszajönni. Kíváncsi vagyok, hogyan dönt, eddig csak Ildi volt bátor, Olivér és Éva csak gyenge ellenféllel mertek megküzdeni.
4/14 anonim válasza:
sokra ment az a gyogyó ildi a bátorságával
5/14 anonim válasza:
Várható volt.Én visszavárom, talán 2 ember ellen nem látok neki esélyt, de őket tutira nem viszi.Az meg szerintem butaság, hogy lányt vinne ki, de ki tudja...
6/14 anonim válasza:
A legizgalmasabb az lenne, ha Bécit vinné ki. Sztem kinn hagyná. De ha Évire hallgat, akkor szokásos felhozatal: Gombi, Jerzy, Zsófi.
7/14 anonim válasza:
Alek félte a bőrét ezért biztosra fog menni, de amúgy jó lenne ha Szandikát vinné ki mivel már annyira primitív és csúnya, de úgy sem fogja, SAJNOS.
Amúgy Alekosz egy beszari ember, úgy befolyásolják ahogy akarják, főleg Évike az álszent.
8/14 anonim válasza:
Szerintem is Alekosz fog visszajönni.
9/14 anonim válasza:
Vigye ki Jerzyt és hagyja is kint.
10/14 anonim válasza:
Kivihetné valamelyik színesbőrű szardarabot,mert rohadtul utálom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!