Ki legyen a következő villalakó kieső?
Ha rajtam múlna:
1. Zsófi (teljesen elhallgatott)
2. Anikó (csak a frigiditásával tudja már felhívni magára a figyelmet)
3. Béci (bár esélyesnek tartják, de senkit nem zavar, hogy a kurucinfón van fenn??)
4. Gigi (szép nő, azzal nincs gond, nőként is szépnek látom, de borzasztó kétszínű és már nem is vicces)
5. Gombi (még elnézegetem egy darabig, de eljön a pillanat, amikor ő is unalmas lesz)
6. Jerzy (nem egy nyertesnek való alkat, ha már Gigi úgyis kint lenne az én sorrendemben, az ő szerepe is megszűnne ekkorra)
Innentől viszont nehéz dönteni, mert 5 nagy alak van bent, igazi "VV-sek", de talán:
7. Szandika (hatalmas arc, de elképzelhető, hogy csak bajkeverő lenne belőle, és elvesztené a poénosságát, már most is elég sokat halljuk hisztizni)
8. Éva (mert a maradék 3 fiú ellen már nem lenne esélye szerintem)
És a dobogósok:
9. Alekosz (picit nyámnyila ahhoz, hogy nyerjen)
Párbaj mehetne Olivér és Laci közt, akik közül nyugodtan nyerhetne Laci, sőt, inkább ő, mint Olivér, mert sokkal, de sokkal emberibb és normálisabb.
Tehát:
10. Olivér
11 és egyben első: Laci
Szerintem.
Szerintem Alekoszt jelölik meg, mert full bunkó lett az utóbbi időben!
Én magam olyanokra tenném, akikkel nem történik semmi!
Pl Laci
Jó ember meg minden, de még nem mutatott semmit. Az elején legalább tornaórákkal stresszelte a többieket, de most már azt sem csinálja. Megunta!
bentről teljesen más szempontokból nézik a dolgot. olyanokat választanak, akivel nem lehet együtt lakni (mert nekik ez a fontos)
nekünk, nézőknek meg hogy ki teszi izgalmassá a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!