Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szeretitek a Firka Villát?

Szeretitek a Firka Villát?

Figyelt kérdés
:)
2011. jan. 13. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
az meg mi
2011. jan. 13. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen :D

Besz*rás az a sorozat. Legjobb a Foxy meg a malac.

2011. jan. 14. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát elég beteg, néha nem is értem a poénokat. (pl: minek szarik a disznó a sárgadinnyébe? )

Mondjuk 2 részt láttam de bőven elég volt. Szerintem szar.

Ugyanaz mint a valóvilág (arról is meg van a véleményem), csak ez rajzolt változat (Húú milyen kreatív).

2011. jan. 14. 00:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert annak (is) a paródiája -.-
2011. jan. 14. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:

lájkozom :D

a legjobb a Hős kapitány meg Foxxy Love

2011. márc. 13. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
én is szeretem a kedvencem a clara hercegnő mert ő raszista és ezért mindig megbűntetik és mert beszartam azon a részem amikor sztriptizelt az apjának,xandir (remélem jól irtam)ő azért mert mindig kicsesznek vele és mert van egy két rész amelyikben játsza a menőt de közben kiakad mint amikor megőlte a macskát és őngyilkoságnak tüntette fel.a foxxy sem rosz de ő az aki mindig elrontja a poént.itt egy vidi a kedvenc zenéjéből: http://www.youtube.com/watch?v=aDYioZ_NNDA&feature=related
2011. jún. 15. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
ha szerinted a FIRKA VILLA szar akkor te egy faxszopó retek vagy
2011. aug. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!